Η μουσική εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα

Κάθε άνθρωπος έχει κάποιες μουσικές προτιμήσεις. Άλλοι αρέσκονται ν' ακούν κλασική μουσική, άλλοι αρέσκονται στα δημοτικά ακούσματα, πολλοί είναι αυτοί που τους αρέσει το έντεχνο τραγούδι ή οι τζαζ ρυθμοί, χωρίς ν' αφήνουμε μια πλατιά μάζα ανθρώπων που τους αρέσουν τα τραγούδια με μπουζούκια.

Αυτή όλη τη μουσικο-τραγουδιστική αγκαλιά, οι Γιαννιώτες και όχι μόνο, απόλαυσαν στην 6η συναυλία της γνωστής πια σειράς συναυλιών, που κάθε Κυριακή εξελίσσεται, πρωί – απόγευμα, στο κεντρικό "Τσακάλωφ" και στα παραρτήματα και μουσικά εργαστήρια που είναι εδραιωμένα στην Ήπειρο.
Η 6η λοιπόν συναυλία, καθήλωσε πραγματικά το πολυπληθές ακροατήριο που συγκεντρώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του κεντρικού "Τσακάλωφ", Πλατεία Γ. Σταύρου, την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011. Μικροί και μεγάλοι σπουδαστές του Ηπειρωτικού Ωδείου, εμφανίστηκαν με σαξόφωνα, τρομπέτες, μπουζούκια, τραγούδια και πιάνο. Μία μεγάλη χαρούμενη συντροφιά, για τρεις ολόκληρες ώρες, χειροκροτούσε, τραγουδούσε και χόρευε, ενώ κανένας δεν ήθελε να φύγει γιατί το ενδιαφέρον από αρχής μέχρι τέλους, ήταν αμείωτο.
Εκπαιδευτική λοιπόν η εν λόγω συναυλία που παρακολούθησα, αλλά πιστέψτε με ειλικρινά, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από ένα top show μεγάλων καλλιτεχνικών κέντρων. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν, στο Σωματείο "Τσακάλωφ" Ηπείρου, που επί 35 χρόνια συνεχίζει να εκπαιδεύει, να δημιουργεί επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα και να κρατά αμείωτο το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον στην περιοχή μας.
Τέτη Χαβέλα
Παιδαγωγός Μουσικός

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Tzimas Home Accessories
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
ΗΠΕΙΡΟΣ OIL
Φροντιστήριο Κλασικό