Logo

WRC: Έτοιμα τα πληρώματα για το Ράλι Κροατίας

WRC: Έτοιμα τα πληρώματα για το Ράλι Κροατίας

Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές του Ράλι Κροατίας που θα διεξαχθεί 22-25 Απριλίου, με 68 πληρώματα να έχουν επισημοποιηθεί ενώ τα 12 εξ’ αυτών θα είναι με αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι τον 3ο γύρο της φετινής σεζόν του WRC, με το παγκόσμιο πρωτάθλημα να ταξιδεύει για πρώτη φορά στο Ζάγκραμπ, εκεί όπου αναμένεται να διεξαχθεί το Ράλι Κροατίας το οποίο θα περιλαμβάνει 68 πληρώματα εκ των οποίων τα 12 θα είναι με αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC και τα υπόλοιπα 31 με αυτοκίνητα Rally2.

Στις 22-25 Απριλίου τα πληρώματα θα κάνουν την εμφάνισή τους στις ειδικές διαδρομές της πόλης, με τις εργοστασιακές συμμετοχές να τραβούν τα βλέμματα των φιλάθλων και να θέτουν την υποψηφιότητά τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Έτοιμοι για την… μάχη

Η Toyota Gazoo Racing WRT θα παρατάξει τα τέσσερα Toyota Yaris WRC, με τον αρχηγό της ομάδας Jari Matti Latvala, να βλέπει τους Kalle Rovanpera-Jonne Halttunen, Sebastien Ogier-Julien Ingrassia, Elfyn Evans-Scott Martin και Takamoto Katsuta-Dan Barritt να μοιράζονται τα οχήματα.

Αντίθετα η Hyundai θα εκπροσωπηθεί από την τριπλέτα πληρωμάτων που αγωνίστηκε και στον προηγούμενο γύρο στο Ράλι Arctic στην Φινλανδία, με τους Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe, Ott Tanak-Martin Jarveoja και Craig Breen-Paul Nagle να κάθονται στα Hyundai i20 Coupe WRC.

Ανανεωμένη η M-Sport Ford θα δει τους Adrien Fourmaux-Renaud Jamoul να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση με το ένα εκ των δύο Ford Fiesta WRC, καθώς το άλλο θα μοιραστούν οι Gus Greensmith-Chris Patterson, με τον Βρετανό οδηγό να συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον συμπατριώτη του.

Το φίλαθλο κοινό του Ζάγκρεμπ θα δει το πλήρωμα των Κροατών Niko Pulic-Aleksandra Kovasic να αγωνίζεται με Ford Fiesta WRC, όπως επίσης και το δίδυμο των Γάλλων Armando Pereira-Remy Toutelaire.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον

Πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων γύρων του πρωταθλήματος, οι Sebastien Ogier και Ott Tanak πανηγύρισαν τις νίκες τους σε Μόντε Κάρλο και Φινλανδία, με τον Kalle Rovanpera να είναι ο… κερδισμένος καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 39 βαθμούς.

Βέβαια κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει τον Thierry Neuville ο οποίος με 35 βρίσκεται μία ανάσα πίσω από τον νεαρό Φιλανδό, ενώ οι Sebastien Ogier και Elfyn Evans-Scott Martin έχουν συγκεντρώσει 31 και παραμένουν κοντά στην κορυφή.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 μπορεί να «υπέφερε» στο Μόντε Κάρλο από τα σκασμένα ελαστικά, όμως ανέκαμψε και στο Ράλι Arctic στην Φινλανδία πήρε την νίκη φέρνοντας μία ισορροπία στην αγωνιστική του κατάσταση καθώς έχοντας συγκεντρώσει 27 βαθμούς, γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση στην Κροατία.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Versicherungsvergleich


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter