Logo

Λιόλιος: «Άστοχη η επιλογή του Παναθηναϊκού να επιλέξει την απομόνωση – Eνωτική εικόνα των υπόλοιπων 13 ομάδων»

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε καλέσει ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ με τις ΚΑΕ της GBL, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας έκανε δηλώσεις για την πρότασή του σχετικά με τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Καταθέσαμε σήμερα το πλάνο μας για τη λειτουργία του ευαίσθητου τομέα της διαιτησίας στο ερχόμενο πρωτάθλημα της GBL. Η ΕΟΚ είχε κάνει την ίδια ακριβώς πρόταση και πριν από 3 χρόνια. Ίσως τότε οι ομάδες δεν ήταν έτοιμες να αναλάβουν τις ευθύνες. Ας ελπίσουμε ότι τώρα, όντας ώριμες, θα καταλάβουν ότι πρέπει οι ίδιες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημά τους από όσους τοξικούς θέλουν να το διαβάλουν.

Ήταν στενάχωρη και εξαιρετικά άστοχη η επιλογή του Παναθηναϊκού να επιλέξει την απομόνωση και να δείξει από νωρίς έλλειψη διάθεσης συνεργασίας με τις υπόλοιπες ομάδες και την ΕΟΚ για το κοινό καλό. Δεν μπορώ όμως παρά να κρατήσω ως γεγονός και να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την ενωτική εικόνα των υπόλοιπων 13 ομάδων, τον ειλικρινή διάλογο και τη διάθεση για πρόοδο και συνεργασία.

Καταθέσαμε με όλες τις λεπτομέρειες την πρόταση της ΕΟΚ. Αναμένουμε την τελική απάντηση της λίγκας. Και ελπίζουμε αυτή τη φορά η πλειοψηφία να δείξει ότι νοιάζεται για την εξέλιξη και όχι για τα εύκολα άλλοθι. Το μόνο σίγουρο είναι πως το μπάσκετ προχωράει ακάθεκτο και κανείς δεν θα σταματήσει την ανοδική πορεία του».

Οι συμμετέχοντες

Τις 13 ΚΑΕ που έδωσαν το «παρών» στη σημερινή σημαντική συνάντηση εκπροσώπησαν οι:

Ολυμπιακός: Νίκος Λεπενιώτης (Γενικός Διευθυντής), Χρήστος Μπαφές (Sports Director)

ΠΑΟΚ: Ιωάννης Πετμεζάς (Πρόεδρος), Γιώργος Τσιάρας (GM)

ΑΕΚ: Βαγγέλης Αγγελόπουλος (Πρόεδρος), Μάνθος Μαρινόπουλος (COO)

Άρης: Αγαπητός Διακογιάννης (CEO), Νίκος Ζήσης (GM)

Περιστέρι: Πάνος Βασιλαράς (Πρόεδρος), Μιχάλης Παναγιωτάκης (μέλος ΔΣ), Μάνος Κότσης (GM)

Μύκονος: Γιάννης Τζήμας (GM)

Κολοσσός: Ιωακείμ Κυπαρισσιάς (Πρόεδρος), Σταύρος Ελληνιάδης (Sports Director)

Ηρακλής: Γιώργος Πανταζόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), Παύλος Τσακίρης (Αντιπρόεδρος)

Προμηθέας: Χρήστος Μήλας (Πρόεδρος), Θανάσης Σουφλιάς (Team Manager)

Καρδίτσα: Χρήστος Δεληγιάννης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), Γιώργος Χριστούλας (Εκτελεστικός Διευθυντής)

Μαρούσι: Φάνης Ταρνατώρος (CEO), Γιώργος Συρίδης (GM)

Δόξα Λευκάδας: Θανάσης Κατωπόδης (Εκπρόσωπος ΕΣΑΚΕ)

Βίκος Ιωαννίνων: Ρηγίνος Σεπετάς (Γεν. Διευθυντής), Νικόλαος Σιουμάλας (Γεν. Αρχηγός)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter