Logo

Ο Αϊτόρ άνοιξε λογαριασμό, ο ΟΦΗ ηττήθηκε με ανατροπή

Την ήττα με 2-1 από την Μπέρσοτ γνώρισε ο ΟΦΗ σε φιλικό 70λεπτης διάρκειας που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αμβέρσα. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό σήμερα το απόγευμα (18:00) με την Αλ Σαμάλ.

Η ομάδα της Κρήτης ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και προηγήθηκε στο 10’ με σέντρα του Ρομάνο και όμορφο τελείωμα του Αϊτόρ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τους Ηρακλειώτες.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός είχε δύο ακόμα καλές στιγμές, μία στο 16’ όταν έστειλε τη μπάλα άουτ με σουτ, και μία μεγαλύτερη στο 22’, όταν δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά τη φάση.

Η Μπέρσοτ, που δεν απείλησε στο πρώτο μέρος, ισοφάρισε στο 47’ με πλασέ του Μοχάμεντ, ωστόσο ο ΟΦΗ άγγιξε το 2-1 σε δύο περιπτώσεις, αρχικά στο 49’ με παραλίγο αυτογκόλ από γύρισμα του Λαγουδάκη και στο 55’, με τον γκολκίπερ των Βέλγων να αποκρούει την κεφαλιά του Κανελλόπουλου.

Η Μπέρσοτ κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης στο 60’ με τον Κλάις.

ΟΦΗ (Χρήστος Κόντης): Λίλο, Λαγουδάκης, Νικολάου, Πούγγουρας, Μαρινάκης, Καινουργιάκης, Κανελλόπουλος, Μπουχαλάκης, Ρομάνο (48′ Σιτμαλίδης), Αϊτόρ, Θεοδοσουλάκης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter