ΠΑΟΚ: «Έκλεισε» η μεγάλη επιστροφή του Γιαννούλη!
Η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός!
Ο Δικέφαλος του Βορρά τα βρήκε σε όλα με την Άουγκσμπουργκ και έτσι ο παίκτης ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Γιαννούλης αναμένεται αύριο (05/08) στη χώρα μας για να περάσει ιατρικά και αμέσως μετά να ανακοινωθεί η μεγάλη επιστροφή του. Κάπως έτσι, ο Κατερινιώτης μπακ επιστρέφει στην Τούμπα 5,5 μετά τη φυγή του για τη Νόριτς και… προαλείφεται για βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας από τον Αλέσιο Λίσι.
Η μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς πέρασε από… 40 κύματα, αφού οι διαπραγματεύσεις με την Άουγκσμπουργκ ήταν εξαιρετικά απαιτητικές, ενώ κατά τη διάρκειά τους ενεπλάκησαν κι άλλοι σύλλογοι, μεταξύ των οποίων κι ο Ολυμπιακός.
Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Άουγκσμπουργκ προβλέπει την καταβολή 3 εκατομμυρίων ευρώ στους Γερμανούς για την απόκτηση του Γιαννούλη, ενώ στο deal υπάρχει και μπόνους ύψους 500.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό συνδέεται με τις συμμετοχές του διεθνούς αριστερού μπακ την επόμενη διετία με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά.