Logo

Μοντέρο: «Μετά το Game 3 o Παναθηναϊκός φοβόταν»

Ο Ζαν Μοντέρο μίλησε για τη σειρά της Βαλένθια απέναντι στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η ομάδα του πίστεψε στην ανατροπή ακόμη και μετά το 0-2.

Ο MVP των play-offs παραχώρησε συνέντευξη στο «Euroleague & Friends» και αναφέρθηκε στην πίεση που υπήρχε στα πρώτα παιχνίδια, αλλά και στην πίστη της Βαλένθια ότι μπορούσε να επιστρέψει στη σειρά.

«Είχαμε μεγάλη πίεση και γι’ αυτό τα δύο πρώτα ματς δεν πήγαν όπως θέλαμε. Μείναμε θετικοί μετά το 0-2. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα και δεν είναι εύκολο να νικήσεις στο ΟΑΚΑ. Όμως λέγαμε στα αποδυτήρια πως μπορούσαμε να το κάνουμε. Δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, έπρεπε απλώς να παίξουμε το μπάσκετ μας.

Θυμάμαι ότι μετά το Game 3 έλεγα στους συμπαίκτες μου πως ο Παναθηναϊκός πλέον φοβόταν, γιατί αν έχανε και το Game 4 θα έπρεπε να επιστρέψει στη Βαλένθια», ανέφερε χαρακτηριστικά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter