Logo

Μαλεζάς: «Ευχαριστημένος από την εικόνα μας, θα έπρεπε να κλείσουμε περισσότερο τις γραμμές»

Η ΑΕΛ ηττήθηκε με 0-2 από τον Ολυμπιακό στο «AEL FC Arena» για την 7η αγωνιστική της Super League, συνεχίζοντας να ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Στέλιος Μαλεζάς έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των Θεσσαλών και δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, παρά την ήττα. Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να γίνει πιο συμπαγής, ενώ στρέφει πλέον την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ελπίζοντας σε καλύτερο αποτέλεσμα.

Όσα δήλωσε ο Στέλιος Μαλεζάς:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών. Ως ομάδα θα έπρεπε να κλείσουμε περισσότερο τις γραμμές. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε να κλείσουμε τις γραμμές, να γίνουμε πιο συμπαγείς σαν ομάδα και αυτό ήταν που μας έλειψε καθ’ ολη τη διάρκεια του αγώνα.

Για εμάς οποιοδήποτε παιχνίδι είναι κρίσιμο, είναι δύσκολο με αποκορύφωμα το επόμενο παιχνίδι, οποιοδήποτε και αν είναι επόμενο παιχνίδι. Τυγχάνει να είναι ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε να δούμε τα λάθη μας για να γίνουμε ένα βήμα καλύτεροι για το επόμενο παιχνίδι».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter