Χολ: «Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται άλλον σέντερ»
Με αυτοπεποίθηση μίλησε ο Ντόντα Χολ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Super Cup. Ο Αμερικανός σέντερ ήταν εκ των κορυφαίων απέναντι στην Καρδίτσα με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ και υπογράμμισε ότι η ομάδα δεν έχει ανάγκη από επιπλέον ενίσχυση στη θέση «5».
«Αν ρωτάτε εμένα αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται άλλον σέντερ, θα πω όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά, δείχνοντας σιγουριά τόσο για τις δικές του δυνατότητες όσο και για τη συνολική εικόνα της ομάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντόντα Χολ:
«Πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι με τα γόνατά μου, αλλά είμαι καλά τώρα. Νιώθω ωραία που θα παίξω απέναντι στον Ρομπ Γκρέι (σ.σ. ήταν συμπαίκτες στη Μονακό). Έλειπε όταν δώσαμε ένα φιλικό προετοιμασίας. Όμως εμείς σκοπεύουμε να κερδίσουμε.
Το σύστημα του κόουτς Μπαρτζώκα είναι εξαιρετικό, όπως έχετε δει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ολυμπιακός έχει πάει σε τόσα Final Four κι απλά πρέπει να ξεπεράσει αυτόν τον σκόπελο. Το σύστημα είναι εξαιρετικό. Η μπάλα περνάει από όλους, όλοι εμπλέκονται στο παιχνίδι. Δεν μπορείς να έχεις παράπονο.
Ο Νιλικίνα μοιάζει πολύ καλός τύπος. Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά, αλλά νομίζω ότι έρχεται για να δουλέψει, όπως όλοι μας.
Ειλικρινά πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δουλέψαμε με τον εαυτό μας στην προετοιμασία, ώστε να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Όπως είπατε, η σεζόν είναι μεγάλη. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, να κερδίσουμε την EuroLeague ή το ελληνικό πρωτάθλημα ή οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση υπάρχει.
Είμαστε ομάδα, είμαστε μαζί. Δεν έχει σημασία το πόσα λεπτά παίρνεις στο παρκέ, πρέπει να δουλεύεις σκληρά, ανεξάρτητα από αυτό. Αν ρωτάτε εμένα αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται άλλον σέντερ, θα πω όχι. Όμως αν έρθει και κάποιος ακόμα, θα πρέπει να δουλέψει όπως όλοι μας».