Στο Ροδοτοπι η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα

Στο γήπεδο του Ροδοτοπίου προπονήθηκε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα εξαιτίας της βροχόπτωσης στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων για την ομάδα μετά τη χθεσινή αποκατάσταση και αποφόρτιση που πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΑΚΙ. Σήμερα η προπόνηση του ΠΑΣ μεταφέρθηκε στο γήπεδο Ροδοτοπίου εξαιτίας των συνθηκών στα γήπεδα του ΠΕΑΚΙ, μετά τις τελευταίες βροχές. […]

Στο γήπεδο του Ροδοτοπίου προπονήθηκε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα εξαιτίας της βροχόπτωσης στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων για την ομάδα μετά τη χθεσινή αποκατάσταση και αποφόρτιση που πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΑΚΙ. Σήμερα η προπόνηση του ΠΑΣ μεταφέρθηκε στο γήπεδο Ροδοτοπίου εξαιτίας των συνθηκών στα γήπεδα του ΠΕΑΚΙ, μετά τις τελευταίες βροχές.

Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν σήμερα οι Lasha, Ελευθεριάδης, Νικολιάς, Καρτάλης, Γροσδάνης και η υπόλοιπη ομάδα είχε, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής σε περιορισμένους χώρους, επιθετικό παιχνίδι και κυκλοφορία μπάλας.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσουμε την ομάδα “ΠΑΣΣΑΡΩΝ” Ροδοτοπίου και τον αντιδήμαρχο κ.Ράδο για την παραχώρηση του γηπέδου προς διευκόλυνση της προπόνησης μας.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Σ' αναμμένα Κάρβουνα
Galaxy Hotel
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Tzimas Home Accessories