Χωρίς τον Νικολιά η προπόνηση

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μετά το χθεσινό ρεπό και η προετοιμασία επικεντρώνεται στο σημαντικό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο πλαστικό γήπεδο του Α.Ο. Ανατολής μιας και οι βροχοπτώσεις δεν επιτρέπουν τη χρήση του προπονητικού της ομάδας. Για σήμερα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα με […]

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μετά το χθεσινό ρεπό και η προετοιμασία επικεντρώνεται στο σημαντικό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο πλαστικό γήπεδο του Α.Ο. Ανατολής μιας και οι βροχοπτώσεις δεν επιτρέπουν τη χρήση του προπονητικού της ομάδας.

Για σήμερα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου είχαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκατάστασης με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ.Ντουρουντό, ενώ για την υπόλοιπη ομάδα είχε δουλειά σε τακτικά κομμάτια και κυκλοφορία στον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι το απόγευμα αναμένεται και η γνωμάτευση του γιατρού κ. Ριστάνη για τον τραυματισμό του Νικολιά που σίγουρα θα χάσει το ματς με τον Απόλλωνα, απλά αναμένεται να γίνει γνωστό αν έχει τράβηγμα ή θλάση, που ανάλογα με τη σοβαρότητα μπορεί να οδηγήσει τον Νικολιά σε επιστροφή στα γήπεδα με το 2020.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα, αύριο στις 12.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.
Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ