Πλήρης ο ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς της Δευτέρας

Με προπόνηση διάρκειας μίας ώρας περίπου και με καιρό που θύμιζε άνοιξη, συνέχισε ο ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο κ. Γιαννίκης με τους συνεργάτες του είχαν προετοιμάσει ένα πρόγραμμα αρχικά με «κορόιδο» και στη συνέχεια με τακτική βασισμένη στο πλάνο που αναμένεται να παίξει ο […]

Με προπόνηση διάρκειας μίας ώρας περίπου και με καιρό που θύμιζε άνοιξη, συνέχισε ο ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο κ. Γιαννίκης με τους συνεργάτες του είχαν προετοιμάσει ένα πρόγραμμα αρχικά με «κορόιδο» και στη συνέχεια με τακτική βασισμένη στο πλάνο που αναμένεται να παίξει ο Απόλλωνας Πόντου και το οποίο συνδυαζόταν με πάρα πολλά τελειώματα φάσεων. Αρκετά τα μπράβο που μοίρασε ο κόουτς του ΠΑΣ, καθώς υπήρχε συγκέντρωση από τους παίκτες, γινόταν αποτελεσματικά η ανάπτυξη του παιχνιδιού και μπήκαν και πολλά όμορφα γκολ.

Κανονικά έλαβαν μέρος στην προπόνηση και σήμερα οι Κάστρο και Καρτάλης, που θα είναι στη 18άδα του αγώνα, ενώ ο Σεργκελασβίλι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα για να βελτιώσει πρωτίστως τη φυσική του κατάσταση.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή και ακολούθως θα ανακοινωθεί και η αποστολή του αγώνα.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Το Σουβλάκι του Πασά
Galaxy Hotel
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.