Γκούμας: «Ήθελα να είμαι αξιοκρατικός και να μοιράσω τον χρόνο»
Ο Γιάννης Γκούμας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα, και όπως είπε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης, θέλησε να είναι αξιοκρατικός για να μπορέσουν τα παιδιά να αξιολογηθούν. Από εκεί και πέρα τόνισε ότι στόχος την Κυριακή με τον Καμπανιακό είναι η νίκη ώστε να κλείσει κάπως ευχάριστα μια κακή χρονιά.
Αναλυτικά:
«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Μπήκαμε μέσα με σκοπό να τιμήσουμε τη φανέλα και την ιστορία. Βάλαμε νέα παιδιά, γιατί θέλω να είμαι αξιοκρατικός και να μοιράσω τον χρόνο σε όλο το ρόστερ και να παίξουν όλα τα παιδιά, στο πλαίσιο της αξιολόγησης που γίνεται για τη νέα χρονιά που δυστυχώς ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βρεθεί στη Γ’ Εθνική.
Όποιος κι αν είναι ο προπονητής, μαζί με τη διοίκηση πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν το ρόστερ και να αποφασίσουν ποιοι μπορούν να παίξουν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να είναι στη Γ’ Εθνική και γι’ αυτό προσπαθώ να μοιράσω τον χρόνο.
Όσον αφορά τον Νέστο, θα ήθελα να του δώσω συγχαρητήρια για την παραμονή που πέτυχε σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Είναι μία δύσκολη κατηγορία η Β’ Εθνική και θα μπορέσει να κάνει τον προγραμματισμό του, ώστε να μην κινδυνεύει και να καταφέρει από νωρίς να βάλει τις βάσεις για να σωθεί.
Όσον αφορά τη δική μου ομάδα, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Κυριακή στην έδρα μας, είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα παίξουμε ως επαγγελματική ομάδα και οφείλουμε να το κερδίσουμε και να κλείσει η χρονιά με μια νίκη τουλάχιστον».
Από το 8:50 οι δηλώσεις του κ. Γκούμα
Το άρθρο Γκούμας: «Ήθελα να είμαι αξιοκρατικός και να μοιράσω τον χρόνο» εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.











