Εραμούσπε και Σόρια στη λίστα του Αστέρα Τρίπολης!

Δύο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να έχει στη λίστα του ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με δημοσιεύματα. Πρόκειται για τους Εραμούσπε και Σόρια οι οποίοι δεσμεύονται μεν για έναν ακόμα χρόνο με συμβόλαιο με την “κυανόλευκη” ΠΑΕ, αλλά όπως έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό η διοίκηση θέλει να πουλήσει τουλάχιστον 2-3 παίκτες, ώστε να έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις της στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και στον σχεδιασμό που θα γίνει για τη Super League 2, καθώς δεν συζητείται οτιδήποτε άλλο γράφεται.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση στον ΠΑΣ, ούτε φυσικά μπορεί να γίνει κάποια κρούση στους παίκτες, τουλάχιστον όχι επισήμως, αφού κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Πάντως ο Αστέρας Τρίπολης έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι κοιτάζει στα Γιάννενα για παίκτες και προπονητές και έχει πάντα τον τρόπο να δελεάζει αυτούς που θέλει…

 

Το άρθρο Εραμούσπε και Σόρια στη λίστα του Αστέρα Τρίπολης! εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 25

Σε αναμονή για την… κήρυξη έναρξης του σχεδιασμού

Εβδομάδα κάποιων πρώτων εξελίξεων στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς χαρακτηρίζεται η τρέχουσα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και μένει να αποδειχτεί, αν θα είναι όντως εβδομάδα προπονητή ή αν θα πάρει κι άλλη παράταση το όλο θέμα. Άλλωστε το παραχωρητήριο της ΠΑΕ παραμένει, αλλά δυστυχώς κανείς δεν έχει κάνει επίσημη κρούση. Ακόμα και τοπικός επιχειρηματίας που έκανε μία προσπάθεια να ενώσει άλλους επιχειρηματίες της πόλης, δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος προς το παρόν.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα εναλλακτική λύση για την αλλαγή του διοικητικού καθεστώτος, η διοίκηση των αδερφών Χριστοβασίλη είναι υποχρεωμένη να κρατήσει ανταγωνιστικό τον ΠΑΣ Γιάννινα με κάθε τρόπο και το πρώτο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν θα συνεχίσει με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο στον πάγκο, οπότε τα κομμάτια του παζλ θα αρχίσουν να συνθέτονται ένα-ένα πιο άμεσα.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα σημαίνει ότι θα χρειαστούν κάποιες μέρες παραπάνω για να ανακοινωθεί ο «εκλεκτός» του πάγκου. Δεν αποκλείεται δε, να υπάρξει και μία μικρή ανατροπή σε κάποια δεδομένα για το ρόστερ. Θεωρητικά, όμως, τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν δραματικά σε σχέση με όσα περιγράψαμε το προηγούμενο διάστημα μέσα από τα ρεπορτάζ. Σχεδόν οι μισοί αποχωρούν και από τους υπόλοιπους μισούς που έχουν συμβόλαια θα επιδιωχθεί να γίνουν 2-3 πωλήσεις που θα φέρουν έσοδα στα ταμεία της ομάδας.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει κάποιες εισηγήσεις, αλλά εφόσον αποφασίσει η ομάδα να συνεχίσει μαζί του, θα πρέπει να συζητηθούν δια ζώσης οι λεπτομέρειες. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να μπουν πάρα πολλά θέματα στο τραπέζι της συζήτησης για το ποιοι θα τον πλαισιώσουν και σε τι ρόλους. Κάτι αντίστοιχο, βέβαια, θα γίνει ούτως ή άλλως και σε περίπτωση επιλογής άλλου προπονητή.

Είναι λογικό, πάντως, αυτή τη στιγμή όλο το ενδιαφέρον να στρέφεται πάνω στο άνθρωπο που θα κάνει μαζί με τη διοίκηση τον σχεδιασμό, αφού το πάθημα της προηγούμενης διετίας πρέπει να γίνει μάθημα. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα υπέρβασης στα οικονομικά, τουλάχιστον η ομάδα με έναν καλό προπονητή και προσεκτικό σχεδιασμό θα μπορούσε να τρυπήσει το ταβάνι της και να κάνει την έκπληξη, όπως την έκανε συχνά και στο παρελθόν στη Super League, όπου το ρίσκο έβγαινε, γιατί οι επιλογές ήταν πολύ στοχευμένες και προσεκτικές.

Το βασικό που πρέπει να προσέξει η διοίκηση είναι οι άνθρωποι στους οποίους θα δείξει εμπιστοσύνη τη νέα χρονιά και στους οποίους να μπορούν να χρεωθούν ευθύνες και όχι να ειπωθεί γι’ άλλη μια φορά «δεν πειράζει, ήμασταν άτυχοι, κάναμε λάθος». Η συνεχόμενη… ατυχία υποκρύπτει και ανικανότητα από κάποια στιγμή και μετά.

Εν κατακλείδι, η ομάδα σίγουρα έχει πολύ χρόνο μπροστά της για αυτοκριτική, αλλά και οργάνωση, απλά κάποια θέματα θα γίνει προσπάθεια να κλείσουν νωρίτερα, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια σε 10-15 μεταγραφές που θα δείξουν και το που θα τοποθετηθεί ο πήχης των απαιτήσεων.

Το άρθρο Σε αναμονή για την… κήρυξη έναρξης του σχεδιασμού εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 43

Την Πέμπτη η επικύρωση της βαθμολογίας της Super League

Μέχρι την Πέμπτη θα παραμείνει μέλος της Super League η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς τόσο αυτή όσο και η Κηφισιά θα διαγραφούν από εκεί κι έπειτα, κλείνοντας οριστικά το κεφάλαιο της συγκεκριμένης κατηγορίας, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

Φέτος είναι από τις σεζόν που δεν υπάρχουν εκκρεμοδικίες, οπότε αναμένεται να έχουμε κανονικά την επικύρωση.

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται και η ανακοίνωση έναρξης του επόμενου πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 23.05.2024, στις 15.00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Θέματα Συνεταιρισμού – ΠΑΕ Μελών.

2. Τελική επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

3. Ημερομηνία έναρξης νέου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25 και συζήτηση για το οικείο ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα.

4. Υποβολή προτάσεων για το νέο αθλητικό νόμο και για κανονισμούς της Ε.Π.Ο.

5. Ενημέρωση για θέματα γηπέδων Super League 1.

6. Δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του Συνεταιρισμού, βάσει του άρθρου 8 παρ. 10 του Κ.Α.Π.

7. Εμπορικά θέματα – σύναψη συμβάσεων του Συνεταιρισμού.

8. Ορισμός μελών Επιτροπής Συμβολαίων του Συνεταιρισμού.

9. Διάφορα.

Το άρθρο Την Πέμπτη η επικύρωση της βαθμολογίας της Super League εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 61

Προτεραιότητα στο θέμα προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα από την επόμενη εβδομάδα

Προτεραιότητες για τις επόμενες μέρες βάζουν τα αδέρφια Χριστοβασίλη, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δίμηνο που ακολουθεί κατά το οποίο δεν θα γίνονται προπονήσεις.

Βέβαια ο σχεδιασμός απαιτεί γνώσεις και δεν μπορεί να γίνει χωρίς βασικούς συμπαραστάτες, όπως ο προπονητής και ο τιμ μάνατζερ. Κι εδώ οι επιλογές που θα γίνουν θα δείξουν πολλά για τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ από την πρώτη χρονιά που είχαν εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη των αποφάσεων.

Ο ΠΑΣ δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι ομάδα που μπορεί να λειτουργήσει με ανθρώπους «ειδικών αποστολών». Οσάκις επιχείρησε η διοίκησή του να συνεργαστεί με προπονητές ή παίκτες που πάνω απ’ όλα είχαν στο μυαλό τους την εικόνα τους και την προσωπική τους προβολή, απέτυχε παταγωδώς. Αντιθέτως, όσες φορές επελέγησαν παίκτες ή προπονητές με υψηλά κίνητρα και φιλοδοξίες βγήκαν «λαβράκια». Αυτό θα πρέπει να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού για όλες τις αποφάσεις, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεθεί ο συνδυασμός εμπειρίας με φιλοδοξίες και ταυτόχρονη αγάπη προς τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και βαθιά κατανόηση για το dna αυτής της ομάδας.

Υπό αυτό το πρίσμα, η επιλογή στο πρόσωπο του προπονητή είναι η πρώτη μεγάλη απόφαση της χρονιάς, η οποία πιθανόν να ληφθεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Ο κ. Γεωργουλόπουλος θα έχει συζήτηση με τη διοίκηση και θα βάλουν κάτω τα δεδομένα να δουν αν θα συνεχίσουν μαζί. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των δύο τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Super League εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να συνεχίσει και μένει να δούμε τι έχουν στο μυαλό τους Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης και αν θα συμφωνηθούν κάποια πράγματα γύρω από τη στελέχωση του τιμ ή του ρόστερ.

Είναι βέβαιο ότι θα προσληφθεί και τιμ μάνατζερ ή γενικός αρχηγός. Άλλη μία κρίσιμη επιλογή για τον αντίκτυπο που θα φέρει αυτή στα αποδυτήρια, αλλά και το «γκελ» που θα κάνει στους φιλάθλους, γιατί η «κακή χημεία» με τους προκατόχους δημιούργησε ουκ ολίγες προστριβές με τους οπαδούς.

Εφόσον προχωρήσουν τα θέματα αυτά, τότε ανοίγει ο δρόμος για αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ, αλλά και η συζήτηση για τις πρώτες μεταγραφές. Κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις για τους παίκτες που θα μείνουν έχουν γίνει όπως γράφαμε και χθες.

Αδειοδοτήθηκε και φέτος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Κανονικά αδειοδοτήθηκε και φέτος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, μόνο που φέτος λόγω των πολύ μειωμένων προσδοκώμενων εσόδων η αδειοδότηση είναι μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις και όχι άδεια UEFA. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.

Πρωτάθλημα σ’ έναν όμιλο και πιθανόν με NOVA ή Cosmote!

Ειδήσεις έβγαλε η συνέντευξη τύπου του προέδρου του Διαγόρα Ρόδου και αντιπροέδρου της Super League 2, Χρήστου Παπαδημητρίου! Ο ισχυρός άνδρας του Διαγόρα αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα σε δύο ομίλους, αφού η προκήρυξη προβλέπει έναν όμιλο με 20 ομάδες και μάλιστα το πήγε και παρακάτω, λέγοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από NOVA και Cosmote να πάρουν τα δικαιώματα του πρωταθλήματος! Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.

Την Κυριακή το μνημόσυνο για τον Γ. Χριστοβασίλη

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο επί 15ετία ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και την Κυριακή στις 9:30  στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Άνω Γλυφάδας θα γίνει το μνημόσυνο από την οικογένειά του.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Την KYPIAKH 19" Μαϊου 2024 και ώρα 9.30 π.μ. τελούμε ΕΤΗΣΙΟ Μνημόσυνο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Άνω Γλυφάδας οδός Αρετής 76 & Αγίας Τριάδος) για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας Συζύγου Πατέρα Παππού Γιού Αδελφού & Θείου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ Χαρίκλεια ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ιωάννης Αντιγόνη Παναγιώτης Ιωάννα ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ TOY Χλόη, Γεώργιος, Πάρης-Σόλων οΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ο ΠΑΤΕΡΑΣ TOY Ιωάννης Η ΑΔΕΛΦΗ TOY Χρυσούλα ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΠΙΟΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 27, ΠΛΑΤΕΙΑ. A' ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΛ. 210 9220814, 210 9236213"

Το άρθρο Προτεραιότητα στο θέμα προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα από την επόμενη εβδομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 82

Αδειοδοτήθηκε από την ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Κανονικά αδειοδοτήθηκε και φέτος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, μόνο που φέτος λόγω των πολύ μειωμένων προσδοκώμενων εσόδων η αδειοδότηση είναι μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις και όχι άδεια UEFA.

Η ΠΑΕ είχε τακτοποιήσει ή ρυθμίσει ό,τι υποχρεώσεις υπήρχαν ως τις 31 Μαρτίου, οπότε δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, ενώ για μία ακόμα χρονιά δεν ελήφθησαν υπόψη οι παρεμβάσεις πρώην ποδοσφαιριστών της παλιάς ΠΑΕ που ζητούσαν τη μη αδειοδότηση.

Αυτό θα έχει διπλή αξία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί αφενός δεν θα έχει κάποιο περιορισμό στις μεταγραφές στο πρωτάθλημα της Super League 2 και αφετέρου, αν προκύψει άμεσα κάποιος επενδυτής για την ΠΑΕ, δεν θα έχει να σκέφτεται σχεδιασμό με περιορισμούς.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη διήμερη συνεδρίασή του, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις UEFA (άδεια UEFA) και τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 στις ΠΑΕ: ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, ΛΑΜΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1/Super League 2) για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 στις ΠΑΕ:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε επίσης τον φάκελο της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών ΑΣ ΠΑΟΚ και χορηγεί άδεια συμμετοχής στο Champions League Γυναικών της UEFA (άδεια UEFA) και στην Α’ Κατηγορία Γυναικών (άδεια Α’ κατηγορία γυναικών) στην εν λόγω ομάδα.

Κατά των αποφάσεων του ΠΟΑ δύναται να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους.

Το άρθρο Αδειοδοτήθηκε από την ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 93

Αντιπρόεδρος Super League 2: Σ’ έναν όμιλο το νέο πρωτάθλημα – Ενδιαφέρον από NOVA και Cosmote!

Ειδήσεις έβγαλε η συνέντευξη τύπου του προέδρου του Διαγόρα Ρόδου και αντιπροέδρου της Super League 2, Χρήστου Παπαδημητρίου, κατά την οποία βασικό αντικείμενο ήταν η παραμονή στον πάγκο της ομάδας του Διαγόρα του Ράτκο Ντόστανιτς. Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του Διαγόρα αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα σε δύο ομίλους, αφού η προκήρυξη προβλέπει έναν με 20 ομάδες και μάλιστα το πήγε και παρακάτω, λέγοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από NOVA και Cosmote να πάρουν τα δικαιώματα του πρωταθλήματος!

Πιο αναλυτικά ανέφερε:  

«Η προκήρυξη προβλέπει έναν όμιλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25. Δεν υπάρχει περίπτωση δύο ομίλων ούτε μια στο εκατομμύριο. Αν θέλουν κάποιοι από τη βόρεια Ελλάδα να κάνουν άλλο πρωτάθλημα από εκεί, αυτό έχει τελειώσει. Ενας όμιλος με 20 ομάδες. Ο κανονισμός λέει ότι το κενό καλύπτεται μόνο αν οι ομάδες είναι λιγότερες των 18».

Σχετικά με το ενδιαφέρον από Cosmote και Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, είπε: «Του χρόνου υπάρχουν προτάσεις. Έχουν ενδιαφερθεί φέτος και η Cosmote και η Nova και ζητάνε έναν όμιλο, γιατί είναι πιο αξιόπιστος. Πέρυσι μας μποϊκοτάρισε η ΕΡΤ και δεν πήραμε χρήματα».

Το άρθρο Αντιπρόεδρος Super League 2: Σ’ έναν όμιλο το νέο πρωτάθλημα – Ενδιαφέρον από NOVA και Cosmote! εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 130

Μήνυμα ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Μήνυμα για την διεθνή ημέρα κατά της ομοφοβίας, της τρανσφοβίας και της αμφιφοβίας έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανάρτησή της στα social media.

Αναλυτικά:

Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι χωρίς κανένα αστερίσκο. Η εξασφάλιση του δικαιώματος όλων των ανθρώπων να μπορούν να είναι ο εαυτός τους και να αγαπούν το πρόσωπο της επιλογής τους απαιτεί προσπάθειες από όλους, κάθε μέρα. Χρέος μας είναι να εργαζόμαστε για έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς. 17 Μαΐου, Διεθνής ημέρα κατά της ομοφοβίας, της τρανσφοβίας και της αμφιφοβίας.

Το άρθρο Μήνυμα ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 83

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Προκαταρκτικές συζητήσεις για το ρόστερ, από εβδομάδα όμως περισσότερες εξελίξεις
 2. Λύθηκε η συνεργασία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κλέιμαν
 3. Πληρώθηκε και δεν έχει δικαίωμα προσφυγής ο Σόρια
 4. Μ. Οικονόμου: «Λυπηρό ο ΠΑΣ να είναι στη Β’ κατηγορία»
 5. Κόντε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση, θέλω να μείνω» (audio)
 6. ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για Γ. Χριστοβασίλη: «Ένα χρόνο μακριά μας, αλλά για πάντα δίπλα μας»
 7. Ένας χρόνος χωρίς τον Γιώργο Χριστοβασίλη
 8. Υποψίες σε ρουμανική ομάδα ότι πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε αντί του δίδυμου αδερφού του!
 9. Του Γιάννη Γιαννάκη: Οδηγός επιβίωσης στη Super League 2 υπάρχει;
 10. Σομποτσίνσκι: «Είναι νωρίς για να πούμε κάτι για το μέλλον μου»
 11. Μαθημένοι στα δύσκολα, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε γρήγορα
 12. Κώστας Πανάγου: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα αξίζει να βρίσκεται στη Super League»
 13. Λεωνίδας Μίνα: «Συγνώμη από τον κόσμο, πιστεύω να επανέλθουμε σύντομα »
 14. Ναούμης: «Στενάχωρο για τον κόσμο και όλη την πόλη»
 15. Τα στιγμιότυπα του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 1-1

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Tzimas Home Accessories
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline