Ciao Italia | 13 Φεβρουαρίου στους Κινηματογράφους

ciao new 728

Πρέβεζα:Ποδοσφαιρικός αγώνας ζωής για τον 23χρονο Γιώργο

ΠΑΣ Πρέβεζα - Θρίαμβος Λούρου στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα», την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

Για την ενίσχυση της οικογένειας του 23χρονου συμπολίτη μας Γιώργου Μ. στη δύσκολη αναμέτρηση ενάντια στην νευροϊωμάτωση
και με τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που απαιτούνται για τη «μάχη» αυτή, ο ΠΑΣ Πρέβεζα και ο Θρίαμβος Λούρου διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα ζωής, στήριξης και αλληλεγγύης για τον Γιώργο Μ., την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 3μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα».Η μητέρα του Γιώργου, η Κατερίνα απευθύνει το παρακάτω κάλεσμα:
"Ο Γιώργος, ηλικίας 23 ετών σήμερα, από την πολύ τρυφερή βρεφική ηλικία των 40 ημερών προσεβλήθη από μια εξαιρετικά σπανια ασθένεια την νευροϊνωμάτωση!Από τότε μέχρι και σήμερα πάλεψε και παλεύει και μεσα από διαφορά επώδυνα χειρουργεία κατάφερε και βγήκε μέχρι στιγμής νικητής! Αλλά δυστυχώς δεν σταματάει εδώ όλο αυτό. Εγώ και ο Γιώργος, έχοντας ως μοναδικό εισόδημα μια πολύ μικρή σύνταξη αναπηρίας, σταθήκαμε όρθιοι με τη βοήθεια του Θεού και με καθαρή ψυχή απέναντι σε ότι χρειάστηκε όλα αυτά τα χρόνια με τις πανάκριβες εξετάσεις και τα πολύωρα χειρουργεία!
Υπήρξαν άνθρωποι που έστειλαν οι προσευχές μας δίπλα μας, στο πλευρό μας, και μας στήριξαν ηθικά σε όλο αυτό τον αγώνα μας, αλλά παράλληλα με την ψυχολογική υποστήριξη, δημιουργήθηκε και ένα μεγάλο χρέος που αποκτήσαμε στην πορεία των χρόνων λόγω των επεμβάσεων και που περήφανα το παλέψαμε μόνοι μας, άλλα... χάσαμε!
Εδώ ακριβώς σε αυτό κομβικό σημείο ήρθε νομίζω η σειρά μας ως συμπολίτες να βάλουμε όλοι μας από ένα λιθαράκι για να στρέψουμε την ορμή από το ποτάμι και να το κάνουμε ποτιστικό!Εδώ ακριβώς είναι που χρειάζεται η βοήθεια και η συμπαράσταση όλων μας, για να μπορέσουμε εγώ και ο Γιώργος να αντιμετωπισουμε τα υπέρογκα χρέη που δημιουργήθηκαν απο την νόσο και τις εξειδικευμένες εξετάσεις του νικητή Γιώργου!Έτσι είμαστε χαρούμενοι που οι δύο αθλητικοί σύλλογοι πήραν παραμονές της γεννήσεως του Θεανθρώπου Χριστού μας μια καθ' όλα ανθρώπινη, δίκαιη και συνάμα σπουδαία απόφαση. Για την ενίσχυση της οικογένειας στη δύσκολη αυτή αναμέτρηση με τη νευροϊωμάτωση και τα χρέη, ο ΠΑΣ Πρέβεζα και ο Θρίαμβος Λούρου διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα ζωής, στήριξης και αλληλεγγύης για τον Γιώργο, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 3μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα».Όλοι μαζί ενωμένοι έχουμε δείξει στο παρελθόν τι θαύματα μπορούμε να κάνουμε!Η άμεση οικονομική ενίσχυση είναι επιτακτική!
Ας αναδείξουμε για άλλη μια φορά την καλοσύνη, την ανθρωπιά και την ευαισθησία!Και η πιο μικρή προσφορά είναι πολύτιμη! Ευχόμαστε εκ μέρους όλων μας το Αστέρι της Βηθλεέμ να φωτίζει και να ζεσταίνει όλων σας τις καρδιές και να χαρίζει στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας υγεία, αγάπη και γαλήνη!
Τα στοιχεία της οικογένειας είναι στη διάθεση οποιουδήποτε χρειαστεί περισσότερες πληροφορίες.
Οι ΔΩΡΕΕΣ μπορούν να πραγματοποιηθούν με κατάθεση στην Τράπεζα ALPHABANK¨-
Αρ. Λογαριασμού: 420-002101-153230-
Αρ. Λογαριασμού IBAN: GR9401404200420002101153230.
Παρακαλούμε σε οποιαδήποτε κατάθεση στην αιτιολογία να αναγράφεται η λέξη ΔΩΡΕΑ, καθώς και το OΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας για τις ευχαριστίες. Τηλ. Επικοινωνίας 6945995111"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: epirus-tv-news.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Carbon Off - Ιωάννινα
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.