Χάμιλτον: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι φτάσαμε τις 100 pole - Όλα οφείλονται στους ανθρώπους στο εργοστάσιο»

Χάμιλτον: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι φτάσαμε τις 100 pole - Όλα οφείλονται στους ανθρώπους στο εργοστάσιο»

Οι δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον μετά την 100η pole της καριέρας του, την οποία σημείωσε στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές στην Ισπανία.

Ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι έφτασε τις 100 pole position ήταν ο Λιούις Χάμιλτον μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα της Καταλονίας, στην Ισπανία, με τον Βρεατανό να τονίζει την ευγνωμοσύνη του προ όλα τα άτομα της ομάδας, στις δηλώσεις που παραχώρησε.

{https://twitter.com/F1/status/1391048243358863360}

Αναλυτικότερα, ανέφερε:

«Αισθάνομαι ταπεινός και ευγνώμων. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι φτάσαμε τις 100 pole. Όλα οφείλονται στους ανθρώπους πίσω στο εργοστάσιο, που πάντοτε ανεβάζουν τον πήχη.
Ποιος θα το περίμενε, στο τέλος του 2012 που άρχισε η συνεργασία μας, θα φτάναμε τις 100 pole position; Είμαι εκστασιασμένος, σαν είναι η πρώτη μου pole position».

Στην συνέχεια μίλησε σχετικά με τα τεχνικά σημεία της σημερινής μάχης για την pole, τονίζοντας ότι παρά το καλό στήσιμο που έχει το μονοθέσιό του, πάντα στο μυαλό του υπάρχει ο αγώνας της Κυριακής.

{https://twitter.com/F1/status/1391042656583753733}

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Έκανα κάποιες αλλαγές στις τρίτες δοκιμές και ήμουν λίγο αγχωμένος για τις αλλαγές που θα κάναμε για τις δοκιμές κατάταξης. Προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε το αυτοκίνητο, αλλά αυτό είναι πάντα ένα ρίσκο γιατί πρέπει να έχεις και τον αγώνα στο μυαλό σου.

Σε κάθε περίπτωση, κάναμε την αλλαγή και αμέσως μόλις βγήκα στην πίστα σκέφτηκα ότι ήταν λανθασμένη. Ήταν δική μου επιλογή, τελικά, αλλά ήταν πολύ δύσκολη, και για το λόγο αυτό ήμασταν πίσω σε όλη τη διάρκεια των κατατακτήριων.

Έκανα μερικές μικρές αλλαγές σε κάποια σημεία. Αλλά, ο πρώτος μου γύρος στο Q3 ήταν ο καλύτερος που κατάφερα να κάνω σε όλες τις δοκιμές, κι αυτό είναι σπουδαίο. Προσπάθησα να βελτιώσω περισσότερο στον επόμενο γύρο, νομίζω ήμουν 1,5 δέκατο κάτω, αλλά δεν μπόρεσα να το κρατήσω».

{https://twitter.com/F1/status/1391043507125735426}

  • FORMULA 1
  • ΧΑΜΙΛΤΟΝ
  • ΙΣΠΑΝΙΑ


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
ACS ...σημαίνει courier
Tzimas Home Accessories
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο