Η επιτυχημένη συλλογή από Over δεν αλλάζει!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μας πλήρωσε χωρίς πολλές δυσκολίες στο ντέρμπι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ κι έτσι η κάβα μας ανέβηκε σε μικρό βαθμό. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις επιδόσεις μας μετά την καραντίνα, αφού έχουμε διαβάσει σωστά τα παιχνίδια σε ποσοστό 80%. Δεν ευλογώ τα γένια μου, όμως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, να δίνεις σημεία ύστερα από δίμηνες και τρίμηνες διακοπές.

Αρκετά με τους ανούσιους προλόγους, πάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια, όχι ντέρμπι αλλά σίγουρα πονηρά. Θα ξεκινήσουμε με την πρωταθλήτρια Ισραήλ, η οποία παραμένει πρωτοπόρος στη Winner League, όμως ή ήττα από τη Μακάμπι Ρισόν δεν έχει ξεχαστεί από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του με σκορ 92-90. Ο Ρούντες γνωρίζει πράγματα για την “ομάδα του λαού” και σίγουρα θα της βάλει δύσκολα. Βέβαια η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη, όμως δεν επιθυμώ να μπλέξω με διαφορές πόντων, για τον εξής λόγο. Οι επιθέσεις παίζουν σημαίνοντα ρόλο και στη Winner League και το Over 91.5 πόντων ταιριάζει γάντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στα τρία τελευταία ματς η ομάδα του “Σφαιρό” έχει μέσο όρο 94.8 πόντους…

Δεν θ’αλλάξω σε μεγάλο βαθμό τη συλλογιστική μου και στο έτερο ματς του Ισραήλ.  Η Χαποελ είναι ένα σύνολο με μεγάλες επιθετικές περγαμηνές, όμως τακτικά παίρνει χαμηλό βαθμό. Το ίδιο ισχύει και για το συγκρότημα του Στέφανου Δέδα, όμως η δυναμική της δεν είναι τόσο ισχυρή. Δεν θα κάτσω να σας αραδιάσω στοιχεία για την εικόνα των δύο συλλόγων. Παρατήρησα τη συμπεριφορά τους και το υψηλό σκορ μου φαίνεται ιδανική επιλογή. Μάλιστα αν θέλετε τη γνώμη μου το line των 171 πόντων είναι μικρό, καθώς τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει ουκ ολίγες φορές με 180 πόντους κι άνω. Θα τοποθετήσω το line στους 173 πόντους με τιμή 2.05. Είναι λίγο το ρίσκο, όμως οι άμυνες θα είναι κομπάρσος και σ’αυτή την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι μου

12/7 21:15 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μακάμπι Ρισόν Over 91.5 (2.00) επί 10 μονάδες

12/7 19:25 Χάποελ Ιερουσαλήμ-Χάποελ Χολόν Over 173.5 (2.08)

Δυάδα Απόδοσης 4.16 επί 1ο μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2229.96 μονάδες

Επιστροφές (9/7) : 22.5 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 2252. 45 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα (12/7): 20 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GRΔείτε επίσης...