Κέρδος 312% ποντάροντας στα αουτσάιντερ

Η πανδημία άλλαξε πολλές καταστάσεις στη ζωή μας και μία από αυτές ήταν το στοίχημα. Πολλά πρωταθλήματα τρίτης και τέταρτης ταχύτητας μπήκαν στη ζωή και την καθημερινή μας μελέτη.

Οσο καλύτερη η αντιμετώπιση του Ιού, τόσο πιο γρήγορη επιστροφή του ποδοσφαίρου άρα και του στοιχήματος.

Το πρωτάθλημα της Εσθονίας ήταν από τα πρώτα που μπήκαν στη δράση, στις πρώτες μέρες του β’ μισού του Μαΐου. Όταν ακόμη το κουπόνι ήταν «στεγνό» και οι επιλογές λίγες.

Κάτι που μας έκανε να παρακολουθούμε την πορεία του και σήμερα, τέσσερις αγωνιστικές μετά να σας το παρουσιάζουμε σαν εκείνο με τις πολύ υψηλές αποδόσεις!

Ένα πρωτάθλημα μόλις δέκα ομάδων, μαζί με την Αρμενία είναι τα μικρότερα στην Ευρώπη (πλην του Γιβραλτάρ), με μεγάλη συγκέντρωση ομάδων στην πρωτεύουσα Ταλίν. Οι μισές συνολικά ομάδες (πέντε) έχουν τη βάση τους εκεί.

Θεωρητικά είναι και ένα πρωτάθλημα διαφορετικών ταχυτήτων, με μεγάλες διαφορές δυναμικότητας. Τονίζουμε βέβαια το θεωρητικά, καθώς στην πράξη τα… μπαμ και μπουμ των αουτσάιντερ είναι τεράστια.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις μεγάλες εκπλήξεις που έχουν σημειωθεί σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές μετά την επανέναρξη. Σε παρένθεση βλέπετε τον μέσο όρο της απόδοσης που έκλεισε το σημείο που επιβεβαιώθηκε.

2η αγωνιστική

Παϊντέ – Τούλεβικ 1-2 (16.20)

Είχαμε επίσης και δύο ισοπαλίες. Φλόρα-Ταμέκα 0-0 (7.20) και Ταλίνα Κάλεφ – Νάρβα 1-1 (7.80).

3η αγωνιστική

Νόμε Κάλιου – Λεγκιόν 1-2 (6.00)

Ταμέκα – Ταλίνα Κάλεφ 0-2 (10.50)

4η αγωνιστική

Κουρεσάρε – Νάρβα 3-2 (7.55)

Λεγκιόν – Ταμέκα 0-1 (2.80)

5η αγωνιστική

Ταμέκα – Κουρεσάρε 1-2 (4.95)

Ταλίκα Κάλεφ – Λεγκιόν 1-0 (6.30)

Νάρβα – Τούλεβικ 0-2 (5.20)

Νόμε Κάλιου – Λεβάντια 2-0 (2.95)

Όπως βλέπετε, σε κάθε αγωνιστική έχουμε την επιβεβαίωση πολύ μεγάλων σημείων. Σε ένα πρωτάθλημα πέντε αγώνων το να επιβεβαιώνονται τέσσερα αουτσάιντερ όπως συνέβη χθες και προχθές είναι τεράστιο ποσοστό.

Σε συνολικά 20 ματς που έγιναν στις τέσσερις αυτές αγωνιστικές είχαμε εννέα κερδισμένα αουτσάιντερ!

Αν κάποιος έπαιζε τυφλά 1 μονάδα σε κάθε αουτσάιντερ στο πρωτάθλημα της Εσθονίας θα είχε ποντάρει συνολικά 20 μονάδες σε 4 αγωνιστικές.

Οι επιστροφές του θα ήταν 62,45 μονάδες, που σημαίνει πως θα είχε ένα απίστευτα υψηλό ROI της τάξης του 312%!

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GRΔείτε επίσης...