Η ημερομηνία «κλειδί» στην επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων

Η Ιατρική παραμένει στο προσκήνιο. Η πανδημία εξακολουθεί να αποτελεί το κύριο θέμα σχεδόν σε κάθε άκρη του πλανήτη. Η μάχη απέναντι σε ένα αόρατο θηρίο είναι διαρκής και η ανθρωπότητα ελπίζει να βγει νικήτρια. Η’ για να το θέσουμε ορθότερα, να βγει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Γιατί ήδη μετρά αρκετές.

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου ξεχωρίζουν δύο καταστάσεις. Αφενός εκείνοι που συνεχίζουν να παίζουν, με τη Λευκορωσία και τη Νικαράγουα να έχουν γίνει ξαφνικά… ποδοσφαιρομάνες, που προσελκύουν χιλιάδες μάτια πάνω τους.

Από την άλλη η διαρκής συζήτηση για την επόμενη μέρα. Θα δούμε «κανονικό» ποδόσφαιρο; Θα επιστρέψουν οι μεγάλοι; Και αν ναι, πότε;

Οι στοιχηματικές δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχες σε αυτό το ερώτημα και η Novibet δημιούργησε το κουπόνι «Επανεκκίνηση», με την ακόλουθη ερώτηση, «Θα ξεκινήσει κάποια από τις παρακάτω Λίγκες πριν τις 29/05/2020;». Πατώντας το Link βλέπετε απευθείας την αγορά. 

Τέλος Μαΐου το… line

Δεδομένο πρώτο: Αν θεωρήσουμε πως οι μπουκ δεν παίζουν εύκολα με τα χρήματά τους, το… line για την επανεκκίνηση είναι στα τέλη Μαϊου. Για λίγους ίσως πιο πριν, για τους περισσότερους εκεί ή και πιο αργά.

Ο Απρίλιος έχει αποκλειστεί σχεδόν από το σύνολο του ποδοσφαιρικού κόσμου. Ο Μάιος είναι εκείνος που μπαίνει στο κάδρο της συζήτησης και, όπως είπαμε, οι τελευταίες ημέρες του.

Στα φαβορί η Ελλάδα

Για την Τουρκία και την τακτική της στην Πανδημία συζητήθηκαν πολλά. Τα περισσότερα αρνητικά, σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του θέματος και το πόσο αργά έλαβε μέτρα. Πρώτο φαβορί τώρα για την άρση αυτών των μέτρων και την επανέναρξη του πρωταθλήματός της. Μοναδική χώρα που παίζει κάτω από τις 2.00 μονάδες το ενδεχόμενο να δούμε ποδόσφαιρο πριν την 29η Μαΐου.

Δεύτερη η Ελλάδα! Αφενός η σκέψη πως η χώρα μας θα συγκεντρώσει υψηλότερες θερμοκρασίες από πιο βόρεια κράτη, ως όπλο για την αντιμετώπιση του ιού. Αφετέρου η επιτυχία που μετρά τη δεδομένη στιγμή με τα αποτελέσματα που φέρνουν τα πολύ αυστηρά μέτρα.

Έκπληξη η τιμή της Ιταλίας

Δίπλα μας, σε σχέση με τις αποδόσεις, οι Γερμανοί, κοντά μας αλλά λίγο πίσω μας Γάλλοι και Ιταλοί. Για τους τελευταίους σίγουρα είναι έκπληξη το γεγονός πως προσφέρονται σε τόσο χαμηλή τιμή, δεδομένης της πολύ άσχημης περιόδου που ακόμη περνούν. Ισως ο λόγος να είναι πως είχαμε τόσο μεγάλο «μπαμ» στην Ιταλία και για καιρό, που από εδώ και πέρα αναμένεται η πτώση.

Η άλλη ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί αρκετά, είναι η Ισπανία, που παίζει αυτή τη στιγμή τελευταία στη λίστα.

Συζητώντας για στοίχημα

Το φαβορί (Τουρκία) παίζει στο 1.95, ενώ το αουτσάιντερ Ισπανία στο 2.55. Δεν υπάρχουν δηλαδή τόσο μεγάλες διαφορές, ούτε αξίζει κάποιο ποντάρισμα με τη λογική του «μπας και» σε υψηλό αουτσάιντερ.

Η προσωπική μου αίσθηση είναι πως η Ελλάδα κακώς είναι τόσο χαμηλά, ενώ οι Ολλανδοί που βρίσκονται κάπου στη μέση θα έπρεπε να είναι σε πολύ υψηλότερη τιμή. Για τη χώρα μας πιστεύω πως αφού πήρε αυστηρά μέτρα από νωρίς, θα τα κρατήσει και αρκετά, θέλοντας να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις. Είναι η τακτική της από το ξεκίνημα της πανδημίας. Στους Ολλανδούς οι φωνές για μη ποδόσφαιρο είναι αρκετές.

Κάπου στην απρόβλεπτη Τουρκία και την κυνική Γερμανία βλέπω να παίζεται το παιχνίδι. Μεταξύ των δύο θαρρώ πως θα είναι ο τελικός… νικητής αυτού του Bet.

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GRΔείτε επίσης...