Δεύτερος mini απολογισμός!

Καλημέρα φίλοι και καλό Σαββατοκύριακο! Ωραίο πράγμα να εισπνέεις το ιώδιο της θάλασσας μετά από πολύ καιρό και συγκεκριμένα της ελληνικής θάλασσας. Ωραίο να συναντάς ξανά φίλους μετά από χρόνια και να βλέπεις ότι όλα είναι καλά! Κάπως έτσι κυλάνε για μένα οι τελευταίες μέρες, μια και οι εθνικές ομάδες δεν με απασχολούν και πολύ.

Τι καλύτερο λοιπόν, αφού το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι ελάχιστο, να ασχοληθούμε με το τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, διορθώνοντας τα όποια κακώς κείμενα και συνεχίζοντας να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα.

Θα υπάρξει άλλος ένας μίνι απολογισμός στην επόμενη διακοπή, που είναι στο τέλος Νοεμβρίου, μέχρι τότε θα έχουμε συνεχόμενη ροή πρωταθλημάτων. Έπειτα θα υπάρξει ξανά απολογισμό μέσα στα Χριστούγεννα.

Πριν ένα μήνα έγραφα «Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής από την πορεία της στήλης». Δεν θέλω να αλλάξω καθόλου αυτήν την πρόταση, αφού η αλήθεια είναι ότι όλα κυλάνε εξαιρετικά. Έχουμε διανύσει το 36% της στοιχηματικής χρονιάς και σίγουρα οι βάσεις για μια καλή χρονιά υπάρχουν. Το profit ανέρχεται στο +520 για αυτούς τους πρώτους μήνες, με ROI 146,49%. Ο μέσος όρος αποδόσεων είναι στο 5,37. Επιλέξαμε μέχρι στιγμής 109 παιχνίδια, από τα οποία επαληθεύτηκαν τα 36 (33,02% ποσοστό επιτυχίας), από τα οποία είχαμε δύο void.. Μεγαλύτερη απόδοση παραμένει το 8,5 της Κλάγκενφουρτ, ενώ το μεγάλο ταμείο έγινε στο Αυστριακό Κύπελλο, όπου είχαμε ατόφιο πατέντ πιασμένο.

Μέχρι στιγμής αυτός που ακολουθεί όλες τις προτάσεις μου μονές, με 10 units flat stake, έχει profit 196,8 μονάδες με 18,05% yield. Σχεδόν 300 μονάδες λιγότερες από κάποιον που ακολουθεί επακριβώς τις προτάσεις μου. Το τρομερό στατιστικό συνεχίζεται στα γκολ/γκολ ημιχρόνων. Αυτό αποδεικνύει αρκετά πράγματα, όπως ότι όντως δεν είναι τζόγος, αλλά μέσα από σωστή μελέτη και εύρεσης αξίας, βγαίνουν πολύ καλά σημεία, που ο Book μοιάζει ανύμπορος να αμυνθεί. Για κάποιον που έπαιξε όλα μου τα γκολ/γκολ ημίχρονο με ίδια μίζα (10 units για παράδειγμα), θα είδε το τρομερό 167,80% ROI στην κάβα του, με profit 244,1 μονάδες. Μέσος όρος απόδοσης ήταν το 4,04. Επιλέχτηκαν συνολικά 36 γκολ/γκολ ημιχρόνων και επαληθεύτηκαν τα 15 (41,6% ποσοστό επιτυχίας)!

Το επίσης τρομερό στατιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι έχω επιλέξει 13 φαβορί μέχρι στιγμής στη σαιζόν, 13 ματς από 1,90 απόδοση μέχρι 2,60. Αυτό αντιστοιχεί σε ένα 11,9 %. Σε σχέση με τις περυσινές χρονιάς είχαμε μείωση κατά ένα τρίτο, αφού τα φαβορί άγγιζαν το 35 με 40 % του παιχνιδιού μου.

Αυτά σε γενικές γραμμές. Αν έχετε κάποια «ευχή» ή κάποιο στατιστικό που θα θέλατε από εμένα, μπορείτε να μου στείλετε email ή να σχολιάσετε κάτω από την στήλη στο facebook/twitter. Καλοδεχούμενες φυσικά και οι κριτικές. Να περνάτε καλά! Ραντεβού λογικά αύριο, αλλιώς Δευτέρα.

Το παιχνίδι μου

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2.520 μονάδες

Επιστροφές από 09/10: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 12/10: 0 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GRΔείτε επίσης...