Να μην αναιρέσω τον εαυτό μου

Δύο ημέρες πριν έκανα τον πρώτο φετινό απολογισμό, για το που βρισκόμαστε μέχρι σήμερα. Τι έχει συμβεί στη στήλη, ποια είναι τα θετικά στοιχεία και που εντόπισα πράγματα που χρήζουν βελτίωσης.

Ένα από τα συμπεράσματα ήταν το εξαιρετικό διάβασμα των μπουκ στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Κάτι που φέρνει σετ σε εξαιρετικό βαθμό ορθότητα, αφαιρώντας από τον παίκτη το δικαίωμα να ποντάρει στο λάθος. Συμπέρασμα που δεν προέκυψε αυθαίρετα και σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά στην πράξη, με τους μέχρι σήμερα αριθμούς.

Θα ήμουν, λοιπόν, ανακόλουθος αν σήμερα πήγαινα σε κανονικό ποντάρισμα στις «μικρές», απλά και μόνο επειδή εκείνες έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμα.

Υπάρχουν και οι Εθνικές, αλλά εκεί δεν ήμουν ποτέ καλός για να το προσπαθήσω τώρα. Μελέτησα πάντως, και αναφέρω τις δύο περιπτώσεις που σημείωσα. Αρχικά τη Βοσνία, που θεωρώ δυνατότερο ρόστερ από τους Φιλανδούς. Η νίκη είναι μονόδρομος γι αυτούς σήμερα, έτσι κρίνω αρκετά θελκτικό το 2.20 στον άσο.

Δεύτερη περίπτωση η νίκη της Ρουμανίας με χάντικαπ. Σαφέστατα υπερέχει έναντι των Νησιωτών από τα Φερόες. Σημείο κλειδί για να το βάλω στην κουβέντα μας το γεγονός πως η υπόθεση πρόκριση στον συγκεκριμένο όμιλο ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες. Μια τέτοια, που μπορεί να παίξει ρόλο, είναι η διαφορά τερμάτων. Και οι Ρουμάνοι έχουν ευκαιρία απόψε να βελτιώσουν τον συντελεστή τους, απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Παίζεται και το over, στην ίδια λογική.

Επιστρέφω στους Αγγλους, εκεί που το μοναδικό σημείο που μπαίνω στη διαδικασία να συζητήσω είναι το διπλό της Γουόλσολ. Την ανέφερα τη συγκεκριμένη μπόλικες στιγμές φέτος. Δεν είναι ωραία στο μάτι, είναι όμως ισχυρή ανασταλτικά και αποτελεσματική. Αργησε να πάρει μπρος, αλλά πήγε εξαιρετικά όταν βρήκε ρυθμό. Βάση, φυσικά, η άμυνα. Τέσσερις νίκες, μόνο σε μία έφαγε γκολ. Η Λέιτον, την οποία αντιμετωπίζει σήμερα, έχει σοβαρό ανασταλτικό θέμα. Στα πέντε τελευταία εντός έφαγε 11 γκολ, κερδίζοντας μόνο ένα από αυτά, την τότε παραπαίουσα Σάουθεντ. Επιδόσεις που με κάνουν να αμφιβάλλω ισχυρά για τον φαβοριτισμό της σήμερα. Υπάρχει αξία στο 3.25 του διπλού, τόση ώστε να μπει σοβαρά στην κουβέντα.

Παρακάτω… τίποτα. Άλλη μια φορά εξαιρετικό διάβασμα από τους μπουκ. Να συζητήσουμε για πιθανή στροφή της ΜΚ Ντονς; Να το κάναμε στο 4+, όχι στο 3.80 για ομάδα που έρχεται από κακό σερί ηττών.

Παίρνω δύο over και το… λήγω για σήμερα. Ένα σε κάθε κατηγορία.

Στη Λιγκ  1 η Μπλάκπουλ περιμένω να μπει γεμάτη κέφι και διάθεση, μετά το 0-0 με την Μπόλτον. Η Ρόδεραμ σκόραρε επτά φορές στα δύο τελευταία.

Στη Λιγκ 2 η Κρόουλι έχει κάκιστη αμυντική λειτουργία, αλλά παράγει πολλές φάσεις. Πέντε over και το 1-1 με τη Στόουκ τα έξι τελευταία επίσημα. Βούτυρο στο ψωμί της δυνατής επίθεσης της Κόλτσεστερ.

Κρατάω το δεύτερο, μαζί με τους Ρουμάνους και κλείσαμε!

Το παιχνίδι μου

Δυάδα

12/10 17:00  Κρόουλι – Κόλτσεστερ  Οver (2.00)

12/10 19:00  Νησιά Φερόε – Ρουμανία Over (1.825)

Στη δυάδα απόδοσης 3,65 ποντάρισμα 14,23 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1935 μονάδες

Επιστροφές : 50,23 μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 1985,23 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα : 14,23 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GRΔείτε επίσης...