Απολογισμός χρονιάς, μέρος Δ

Χαιρετώ σας φίλοι! Μαζεύτηκαν αρκετά στατιστικά στις τρεις περασμένες στήλες. Αρκετά για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του αλλά πρωτίστως να τα βγάλω εγώ, αφού έμεινε 1,5 μήνας πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων (Αυστρία και Γ Γερμανίας). Σημαντικό να διορθωθούν τα λάθη που εντοπίστηκαν και να δοθεί βάρος σε πράγματα που πήγαν καλά και που πηγαίνουν καλά τρία χρόνια τώρα.

Για τελευταία φορά παραθέτω τα γενικά στατιστικά της χρονιάς που πέρασε, για να μην χρειάζεται να πηγαίνετε στις προηγούμενες στήλες.

Το profit έγραψε -582 μονάδες (τελική κάβα 1.418 μονάδες από τις 2.000 αρχικές). Σε ROI μεταφράζεται 80,76%. Ο συνολικός τζίρος ανέρχεται στις 3.024,95 μονάδες. Ο μέσος όρος αποδόσεων των παιχνιδιών ήταν στο 4,83. Επιλέχθηκαν συνολικά 281 αγώνες σε διάστημα 10 μηνών. Ο μέσος όρος πονταρίσματος ήταν 12,65 μονάδες.

Τα γενικά στατιστικά των τριών χρόνων μέχρι στιγμής στο Betmarket είναι:

Profit: +350,6
Odds Average: 4,04
ROI: 103,59 %
Σύνολο επιλεγμένων παιχνιδιών: 779
Συνολικός τζίρος: 9.761,46

Στατιστικά που ζητήθηκαν από αναγνώστες

 

  • Ειδικά στοιχήματα:

Από ειδικά στοιχήματα παίχτηκαν αρκετά φέτος σε σύγκριση με τις προηγούμενες σαιζόν. Στα ειδικά στοιχήματα μετράω το ημίχρονο/τελικό, το σημείο+γκολ, τους σκόρερ, τα γκολ/γκολ ημίχρονο, τα ομαδικά γκολ, η νίκη με χάντικαπ, λεπτό σκοραρίσματος. Όλα αυτά μαζί καταμετρήθηκαν και σταμάτησα στο 50, 50 ειδικά στοιχήματα. Αν κάποιος τα έπαιζε όλα μονά με μίζα 10 μονάδες τότε θα είχε κέρδος  55,6 μονάδες. Το yield του θα ήταν +11,12%. Ο μέσος όρος απόδοσης των ειδικών στοιχημάτων ήταν το 8,63. Μεγαλύτερη δοσμένη απόδοση το 51,00 μιας ανατροπής, η μεγαλύτερη πιασμένη απόδοση το 21,00 μιας ανατροπής.

  • Ημίχρονο/Τελικό:

Δόθηκαν 12 ανατροπές φέτος, βασισμένες σε παράδοση, σε στατιστική και σε… πονηράδα. Αρκετή ήταν η μία πιασμένη για να δώσει κέρδος. Αν κάποιος τις έπαιζε όλες μονές με 10 μονάδες μίζα τότε θα είχε κέρδος 90 μονάδες. Το yield χτύπησε +75% σε αυτού του είδους στοιχήματος. Μέσος όρος απόδοσης ήταν το 23,16.

  • Γκολ/γκολ ημιχρόνων:

Το νέο είδος στοιχηματισμού που δοκίμασα φέτος ήταν το γκολ/γκολ ημιχρόνων. Αρχή έγινε τον Ιανουάριο. Δόθηκαν συνολικά 27 τέτοια σημεία. Το ποσοστό ευστοχίας κυμάνθηκε στο 25,9% (7 στα 27), κι όμως ήτα αρκετό για να δώσει σε κάποιον κέρδος, αν έπαιζε 10 μονάδες στο καθένα σταθερά. Το profit του θα ήταν +10,6, με yield +3,92%. Ο μέσος όρος απόδοσης κυμάνθηκε στο 3,88.

Με αυτά κάλυψα τους περισσότερους θεωρώ, όπως και στατιστικά προηγούμενων στηλών κάλυψαν αρκετές απορίες αναγνωστών. Ζητήθηκε από αρκετούς να καταγράψω πόσα παιχνίδια χάθηκαν στο γκολ, πόσα στο Χ. Αυτό δεν θα το κάνω, το βρίσκω ανούσιο, αντίστοιχα θα μπορούσα να γράψω πόσα ματς κερδήθηκαν χωρίς να τα αξίζουμε. Βέβαια, η φετινή χρονιά και ιδιαίτερα η περίοδος Νοέμβρης-Μάρτης ήταν η από τις χειρότερες στην στοιχηματική μου ζωή.

Τι κρατάω για τη νέα χρονιά; Θα παιχτούν περισσότερο οι αποδόσεις 2,70 μέχρι 4,00, έδειξα καλή ευστοχία εκεί. Επίσης περιμένω του χρόνου να έρθει στα ίσα η χασούρα από τα over2,5, ήταν πρωτόγνωρο αυτό που έγινε φέτος στα over της Γερμανίας και της Αυστρίας. Επαληθεύτηκε μόλις το 19,96 % των over που ήταν outsider, κάτι που στατιστικά είναι «ανώμαλο».

Για κλείσιμο μέσα στο Σ/Κ θα ανεβάσω αναλυτικά τα στατιστικά για κάθε κατηγορία, ενώ η τελευταία στήλη θα έχει ένα μικρό αφιερωματάκι, δεν ξέρω ακριβώς πάνω σε τι, σκέφτηκα για Ουνιόν Βερολίνου, όμως πρόλαβε να γίνει μόδα, ίσως γράψω για την Μάνχαϊμ που ανέβηκε Dritte Liga. Βλέπουμε. Τα λέμε το Σ/Κ.

Το παιχνίδι μου

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Τελικό Υπόλοιπο: 1.418 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GRΔείτε επίσης...