Ρικιάρντο: «Ενθουσιασμένος για το Γκραν Πρι Μονακό – Θα μας λείψουν οι φίλαθλοι»

Ρικιάρντο: «Ενθουσιασμένος για το Γκραν Πρι Μονακό – Θα μας λείψουν οι φίλαθλοι»

Ο οδηγός της McLaren, Ντανιέλ Ρικιάρντο, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του Γκραν Πρι της Formula 1 του Μονακό, αλλά και την δυσαρέσκειά του για την απουσία του κόσμου.

Ένα από τα «θύματα της πανδημίας κορανοϊού» στην περσινή σεζόν της Formula 1 ήταν και το Γκραν Πρι Μονακό το οποίο δεν διεξήχθη, γεγονός που δυσαρέστησε τόσο τους οδηγούς όσο και τους χιλιάδες φιλάθλους που το πε΄ριμεναν.

Φέτος τα δεδομένα άλλαξαν και ο αγώνας του Μόντε Κάρλο θα διεξαχθεί κανονικά, με τον Ντανιέλ Ρικιάρντο να μιλά αναφορικά με τα συναισθήματά του για την επιστροφή στο Μονακό αλλά και για τις άδεις κερκίδες.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που πηγαίνω εκεί, αλλά φοβάμαι λίγο μήπως με παρασύρει ο ενθουσιασμός μου και δεν είμαι συγκεντρωμένος.

Ολόκληρη η αύρα από τα σκάφη, τον κόσμο στα μπαλκόνια και όλοι και οι άνθρωποι στην πίστα στο τέλος της ημέρας να πίνουν και να γιορτάζουν - δεν θα έχει αυτή την ενέργεια πιθανότατα και νιώθω λίγο άδειος.

Όμως αναφορικά με το μονοθέσιο και τον αγωνιστικό ρυθμό νομίζω ότι θα είμαστε εντάξει».

Το Μονακό φέτος έχει περιορισμένη συμμετοχή σε 7.500 άτομα την ημέρα για του αγώνα με τις εξέδρες να φιλοξενούν τους φιλάθλους σε λιγότερο από το 40% της χωρητικότητάς τους, με αποτέλεσμα να «χαθεί» το όμορφο κλίμα που δημιουργούσαν.

 

 

  • ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ
  • FORMULA 1
  • ΜΟΝΑΚΟ


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Galaxy Hotel
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
ACS ...σημαίνει courier
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ