Το Τραγούδι της Ημέρας: Street Of Dreams
Την περασμένη Τρίτη κυκλοφόρησε το τραγούδι που προλογίζει το επικείμενο νέο άλμπουμ των U2 -το πρώτο τους έπειτα από 9 χρόνια-, για το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας και ο τίτλος του. Βέβαια αν σκεφτούμε ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη δημιουργία του συγκροτήματος, φαίνεται πολύ πιθανό να θελήσουν η καινούργια δουλειά τους να συνδεθεί με αυτή την επέτειο.
Το μουσικό βίντεο του «Street of Dreams», που σκηνοθέτησαν οι Cliqua, γυρίστηκε τον Μάιο που μας πέρασε στην Πόλη του Μεξικού, όπου το συγκρότημα παρευρέθηκε για το Street Child World Cup 2026. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες συγκεντρώθηκε πλήθος θαυμαστών τους. Μια ξαφνική καταιγίδα προκάλεσε βλάβη στη γεννήτρια που χρησιμοποιούσαν και έτσι μια οικογένεια της περιοχής άνοιξε το σπίτι της στους Bono, The Edge, Adam Clayton, Larry Mullen Jr., ώστε να συνεχιστούν τα γυρίσματα από το μπαλκόνι του.
Την παραγωγή του τραγουδιού, ο ήχος του οποίου είναι αυτός που χαρακτηρίζει τους U2 χωρίς περαιτέρω «εκπλήξεις», έχει κάνει ο Jacknife Lee.