Διαψεύδει τα σενάρια περί αγοράς ΑΦΜ ο Ηρακλής

Διαψεύδει τα σενάρια περί αγοράς ΑΦΜ ο Ηρακλής 18/05/2021
Διαψεύδει τα σενάρια περί αγοράς ΑΦΜ ο Ηρακλής

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γηραιό να έρχεται σε συμφωνία με ομάδα της Χαλκιδικής, που αγωνίζεται στη Football League, προκειμένου ο Ηρακλής να αγοράσει το ΑΦΜ της. Με ανακοίνωσή τους οι «κυανόλευκοι» διαψεύδουν τα όποια σενάρια και αναφέρουν ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αν υπάρξει νέο δημοσίευμα θα κινηθούν νομικά.

Η ανακοίνωση του Γ.Σ Ηρακλής αναφέρει:

«Παρά την πρόσφατη ανακοίνωση του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ όπου ανέφερε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με κανένα άλλο αθλητικό σύλλογο, επαναλαμβάνονται δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ακόμα και όρους συμφωνίας με άλλες ομάδες. Αυτή τη φορά γίνεται συγκεκριμένη αναφορά για άλλη μια ποδοσφαιρική ομάδα, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η παροχή τέτοιων πληροφοριών δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τον σκοπό που δημοσιεύονται και μόνο λανθασμένες εντυπώσεις δημιουργούν για τον Ηρακλή και το μέλλον του, αλλά και για τις άλλες ομάδες.

Για τελευταία φορά ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ επαναλαμβάνει πως, όταν θα υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη για το μέλλον του ποδοσφαίρου στον σύλλογο μας ,ο φίλαθλος κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα ενημερωθεί με σχετική ανακοίνωση από το ΔΣ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μέσω της γενικής συνέλευσης.

Την επόμενη φορά θα αναλάβει δράση το νομικό επιτελείο του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, όμως επιτρέψτε μας να ορίζουμε εμείς το μέλλον μας και όχι εσείς μέσα από κακόβουλα και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Tzimas Home Accessories
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.
ΗΠΕΙΡΟΣ OIL
Ποδήλατο Γιαννούλη