Η απάντηση του Μπέου για τα περί εμπλοκής του στον ΠΑΟΚ και η αποκάλυψη για τον Δουβίκα!

Η απάντηση του Μπέου για τα περί εμπλοκής του στον ΠΑΟΚ και η αποκάλυψη για τον Δουβίκα! 03/03/2021
Η απάντηση του Μπέου για τα περί εμπλοκής του στον ΠΑΟΚ και η αποκάλυψη για τον Δουβίκα!

Απαντήσεις για τις φήμες που τον θέλουν να εμπλέκεται διοικητικά με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τη μεταγραφική υπόθεση του Τάσου Δουβίκα έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Βόλου είπε:

Για τις φήμες που τον θέλουν να μπαίνει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ: «Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση, έχει πρόεδρο, έχει μεγαλομέτοχο. Ναι, είμαι φιλικά προσκείμενος και έχω σχέσεις με ανθρώπους και την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί. Εδώ θέλω να αφήσω την ομάδα μου και να αφοσιωθώ στον δήμο. Με έχει εκλέξει ο κόσμος, οφείλω να τιμήσω και να σεβαστώ την ψήφο του».

Για την υπόθεση του Τάσου Δουβίκα: «Η ομάδα δεν είναι ακέφαλη. Ποιος θα διαπραγματευτεί για τον Δουβίκα; Διαπραγματεύομαι για τον Δουβίκα. Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα, ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχω δώσει τον λόγο μου. Τώρα αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Ο Δουβίκας είναι 50%- 50% ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα. Έχει μεγάλη εξέλιξη αυτό το παιδί και να το θυμηθείτε ότι θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αρκεί να έχει υγεία και το μυαλό του να μείνει  συγκεντρωμένο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ζιαφέτ' -  Τσιπουράδικο και άλλα...
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Galaxy Hotel