Αισιόδοξος για σέντρα στη Super League 2 ο Λεουτσάκος - Η ημερομηνία που έδωσε

Αισιόδοξος για σέντρα στη Super League 2 ο Λεουτσάκος - Η ημερομηνία που έδωσε 05/12/2020
Αισιόδοξος για σέντρα στη Super League 2 ο Λεουτσάκος - Η ημερομηνία που έδωσε

Την αισιοδοξία του για την έναρξη της Super League 2 μέσα στο 2020 εξέφρασε ο πρόεδρος της κατηγορίας, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Λεουτσάκος αναφέρθηκε στα θετικά μηνύματα που εισέπραξε από την τηλεδιάσκεψη με τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι -όπως είπε- εντυπωσιάστηκαν από το πρωτόκολλο που τους παρουσιάστηκε.

Όπως τόνισε, μάλιστα, μπορεί να μη δόθηκε κάποιο χρονοδιάγραμμα και οι αποφάσεις ακόμα να αναμένονται, αλλά είναι αισιόδοξος για την έναρξη του πρωταθλήματος μέσα στον Δεκέμβρη, με πιθανή ημερομηνία το Σαββατοκύριακο 19-20 του μήνα.

Σημείωσε επίσης πως «το πιο σημαντικό είναι να αρχίσουν οι ομάδες άμεσα προπονήσεις, αυτό είναι το ζητούμενο όλων», ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να υπάρξουν αγώνες Κυπέλλου πριν τα ματς του πρωταθλήματος, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ως ιδανικό σενάριο, ενώ τόνισε για ακόμη μία φορά την προσπάθεια που γίνεται για τα τηλεοπτικά, αλλά και το γεγονός πως η δεύτερη κατηγορία αντιμετωπίζεται ως «φτωχός συγγενής» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Galaxy Hotel
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ