«Αιχμές» για τις κόρες του Μαραντόνα από την αδερφή του, Άννα

«Αιχμές» για τις κόρες του Μαραντόνα από την αδερφή του, Άννα 02/12/2020
Μαραντόνα

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του. Μία από τις αδελφές του η Άννα έκανε παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή και τα έβαλε με τις δύο κόρες του «Ντιεγκίτο», Ντάλμα και Τζιανίνα.

Η Άννα παρενέβη ενοχλημένη από σχόλια για «αυτούς που συντηρούσε ο Μαραντόνα», με τον παρουσιαστή μάλιστα να παρουσιάζει ένα γενεαλογικό δέντρο με όσους «έτρωγαν» από αυτόν. 

«Λένε ότι εγώ έπαιρνα χρήματα, για να είμαι με τον αδελφό μου, από που προκύπτει αυτό; Να το αποδείξει. Τα παιδιά και τα παιδιά των αδελφών μου, κανείς δεν ζούσε από τον Ντιέγκο, κανείς. 

Ναι, ήταν πολύ γενναιόδωρος, κάποιες φορές μας χάριζε κάτι, αλλά μέχρι εκεί. Εμείς δεν ζούσαμε από εκείνον, ποτέ» υποστήριξε η Άννα, που στη συνέχεια μίλησε για τις κόρες του Μαραντόνα. 

«Όπως έζησαν εκείνες, χωρίς εκείνον δεν θα ήταν τίποτα. Να κλείσουν το στόμα τους. Να μην μας θάβουν και εμάς, πέρα από τον πόνο που έχουμε, γιατί εμείς όντως πονάμε. Η διαθήκη δεν μας ενδιέφερε ποτέ». 

Τέλος τόνισε ότι: «Όταν πήγαμε να τον δούμε, είναι γιατί μας το ζήτησε εκείνος, για να δουν ότι είχε οικογένεια, γιατί τον είχαν εγκαταλείψει οι κόρες του. Πότε πήγαν οι κόρες να τον δουν; Ποτέ και αυτό αποδεικνύεται».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Galaxy Hotel
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Ζιαφέτ' -  Τσιπουράδικο και άλλα...
Νίκος Τριανταφύλλου