Βίλας Μπόας: «Ελπίζουμε η Πόρτο να κάνει τη… δουλειά της με τον Ολυμπιακό»

Τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνισή τους και τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό απένειμε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας – Μπόας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του τρίτου ομίλου και εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του θα είναι αυτή που θα καταφέρει να πάρει τελικά την τρίτη θέση και το «εισιτήριο» για την συμμετοχή της στο Europa League.
«Είπαμε στα παιδιά να πιέσουν μπροστά και αυτό έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι. Βρήκαν τη δύναμη και πάλεψαν μέχρι το φινάλε. Δικαιωθήκαμε γι’ αυτό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν πετύχαμε και άλλα γκολ που θα μπορούσαν να μας είχαν οδηγήσει μπροστά από τον Ολυμπιακό στον όμιλο. Πλέον θα πάμε στο Μάντσεστερ, για να αντιμετωπίσουμε την Σίτι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε η Πόρτο να κάνει την… δουλειά της κόντρα στον Ολυμπιακό».
Powered by Versicherungsvergleich