Προσφυγή στο Διαιτητικό για την προκήρυξη και την κλήρωση της Football League κατέθεσε η Νίκη Βόλου!

Προσφυγή στο Διαιτητικό για την προκήρυξη και την κλήρωση της Football League κατέθεσε η Νίκη Βόλου! 27/10/2020
Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου κατέθεσε προσφυγή κατά της απόφασης του Δ.Σ. της Ένωσης Super League 2 / Football League που ενέκρινε την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League, αλλά και της διαδικασίας της κλήρωσης.

Η ΠΑΕ με αίτημα προς το Διαιτητικό Δικαστήριο στρέφεται κατά της απόφασης της διοργανώτριας αρχής για συμμετοχή 20 ομάδων στο πρωτάθλημα, χωρισμένες σε δύο ομίλους.

Όπως και για την διαδικασία της κλήρωσης που έγινε μέσω live streaming, αλλά ποτέ δεν είδαμε την κλήρωση που αφορούσε την ιδία και τον Ολυμπιακό Βόλου, για το ποια από τις δύο ομάδες θα τοποθετηθεί στον Νότιο όμιλο και ποια στον Βόρειο.

Θυμίζουμε ότι για τον ίδιο λόγο η Νίκη Βόλου έχει ήδη προσφύγει και πάλι στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της ΕΠΟ να προσθέσει τη Σαντορίνη στην κατηγορία.

Ζητάει να ισχύσει η προκήρυξη 2019-20 που έχει ισχύ και για τη φετινή σεζόν, σύμφωνα και με την απόφαση του Διαιτητικού, μετά την προσφυγή και δικαίωση των Χανίων.

Και οι δύο προσφυγές θα εκδικαστούν την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου (15:30).

Σε περίπτωση που το Διαιτητικό κάνει δεκτή οποιαδήποτε από τις δύο προσφυγές της Νίκης, τότε η Λίγκα και η ΕΠΟ θα κληθούν να διορθώσουν τις αποφάσεις που πήραν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Στην περίπτωση που η Νίκη δεν δικαιωθεί, τότε το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί όπως αποφάσισε η Λίγκα.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
Carbon Off - Ιωάννινα
Το Σουβλάκι του Πασά
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.