Τι είπε ο Μπαρτομέου για την κόντρα του με τον Λιονέλ Μέσι

Τι είπε ο Μπαρτομέου για την κόντρα του με τον Λιονέλ Μέσι 27/10/2020
Μπαρτομέου

Ο Λιονέλ Μέσι τελικά έμεινε, με ή χωρίς τη θέληση του… Και αφού έμεινε, είναι σίγουρο πως θα δώσει όλο του το «είναι» για την ομάδα της καρδιάς του, την Μπαρτσελόνα. Εξάλλου το πρόβλημα δεν είναι με την ομάδα αλλά με τη διοίκηση Μπαρτομέου που έχει βαλθεί να καταστρέψει το όνομα και όλα όσα αντιπροσωπεύει ο σύλλογος.

 Ο διοικητικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να συνεχίσει στην προεδρία του συλλόγου για τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο που είναι οι προγραμματισμένες εκλογές. Έτσι έδωσε συνέντευξη Τύπου με θέμα φυσικά την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι που «συγκλόνισε» όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα, με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα» να τοποθετείται επίσημα.

«Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να βγω σε δημόσια αντιπαράθεση με τον αρχηγό της ομάδας και τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου. Κατηγορήθηκα ότι τον υποχρέωσα να αποχωρήσει για να επωφεληθεί ο σύλλογος οικονομικά. Ποτέ δεν θα άφηνα τον Μέσι να φύγει από την ομάδα. Δουλεύω πάντα για το συμφέρον της Μπαρτσελόνα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζουσέπ Μπαρτομέου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
Carbon Off - Ιωάννινα
WebCenter - Smart Internet Solutions
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA