Αυτός είναι ο Ελληνοαμερικανός κτηματομεσίτης που θέλει τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Ελληνοαμερικανός κτηματομεσίτης που θέλει τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ) 19/10/2020
Παναθηναϊκός

Το κονσόρτσιουμ από τις ΗΠΑ που προσέγγισε τον Γιάννη Αλαφούζο δεν είναι απρόσωπο… Αποτελείται από εύπορα μέλη της ελληνοαμερικάνικης κοινότητας και ως άτυπος επικεφαλής εμφανίζεται ο Μάρκος Δρακωτός. Είναι ομογενής δεύτερης γενιάς, γιος του Νικήτα Δρακωτού, με καταγωγή από τη Σύμη Δωδεκανήσου και έχει εκλεγεί πρόεδρος του πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

O Mάρκος Δρακωτός έχει πτυχίο Νομικής, όμως ασχολείται με την οικογενειακή επιχείριση. Η εταιρία «M&N Managements Corporation» εδρεύει στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και δραστηριοποιείται στο real estate. Έχει μεγάλο κύκλο εργασιών και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες στην Πολιτεία.

Η οικογένεια Δρακωτού έχει πολυσχιδή φιλανθρωπική δραστηριότητα στα ιδρύματα της ομογένειας, όπως το «XANAC» (Ελληνοαμερικανική Επιτροπή για την Ανάληψη Δράσεων στη Γειτονιά). Άλλωστε, για αυτό το λόγο ο πατριάρχης της οικογένειας, Νικήτας Δρακωτός τιμήθηκε ως το πρόσωπο του 2019 σε εκδήλωση της ομογένειας.

Ο Μάρκος Δρακωτός είναι αυτός, ο οποίος υπέγραψε την επιστολή που παρέλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος στις 18 Σεπτεμβρίου και επικοινωνούσε με στενό συνεργάτη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους προηγούμενους μήνες. Αυτός έμαθε και την αντίδραση του Αλαφούζου, ο οποίος επανέλαβε ότι δεν πουλάει τις μετοχές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη απόπειρα του Μάρκου Δρακωτού να αναμειχθεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Δρακωτός είχε προσεγγίσει τον Αλαφούζο πριν εμφανιστεί ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ τον Απρίλιο του 2018, όπως και στη διάρκεια του 2019. Ωστόσο, όλες οι απόπειρες ήταν ανεπιτυχείς.

Δρακωτός


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Carbon Off - Ιωάννινα
Ποδήλατο Γιαννούλη