Τι ζήτησε ο Βασίλης Σεβαστής από την Τασούλα Κελεσίδου

Τι ζήτησε ο Βασίλης Σεβαστής από την Τασούλα Κελεσίδου 19/10/2020
Σεβαστής

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ολυμπιονίκου Τασούλας Κελεσίδου, για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, ο Γενικός Γραμματέας και πρώην Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, εξέδωσε γραπτή δήλωση.

Σε αυτή επιτίθεται μεταξύ άλλων στην "Αναγέννηση" και παράλληλα καλεί την Ολυμπιονίκη να μείνει μακριά από κομματικά συμφέροντα.

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

"Χαιρετίζουμε την εμπλοκή της Ολυμπιονίκου μας Τασούλας Κελεσίδου στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας και το ενδιαφέρον της για τα κοινά του Στίβου. Θα διακοσμήσει το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ εάν εκλεγεί, έστω και απλό Μέλος, και θα εκπροσωπήσει επάξια τους Αθλητές μας.

Είναι φανερό όμως ότι χρησιμοποιείται σαν λύση ανάγκης μετά την αποχώρηση του επαλειφομένου, μέχρι τώρα, υποψηφίου προέδρου. Ελπίζουμε μόνο στη διαχείριση της υποψηφιότητάς της, η ίδια να κρατήσει μακριά κάθε κομματική σκοπιμότητα και συμφέροντα ξένα για το καλό των Αθλητών, των Προπονητών και των Σωματείων.

Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω ότι χρειάστηκαν δύο Νόμοι και τέσσερις νυχτερινές τροπολογίες, προκειμένου να καθιερωθούν συγκεκριμένα φωτογραφικά και κατάφωρα αντισυνταγματικά κωλύματα για να αποκλειστούν πολλά αθλητικά στελέχη και παράλληλα να αρθούν κάποια άλλα ασυμβίβαστα, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την δραστηριοποίηση συγκεκριμένου συστήματος διαπλοκής συμφερόντων, το οποίο με όπλα την σκληρή κομματικοποίηση, μπόλικη λάσπη και αρκετή δυσφήμηση, επιχειρεί τους τελευταίου μήνες να παρέμβει στις επικείμενες αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ.

Το σκάνδαλο που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες και απασχολεί μεγάλο μέρος των Μ.Μ.Ε., αλλά και την Ελληνική Βουλή, ανάγκασε τον μέχρι τώρα υποψήφιο πρόεδρο να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της Προεδρίας, ενόψει του τεράστιου πολιτικού κόστους που επωμίστηκε.

Τελικά επιλέχτηκε μια λύση ανάγκης, που αποτελεί προϊόν του αδιέξοδου στο οποίο περιήλθε η λεγόμενη «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
Carbon Off - Ιωάννινα
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.
ΗΠΕΙΡΟΣ OIL