Ναζλίδης: «Πρώτος στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε»

Ναζλίδης: «Πρώτος στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε» 19/10/2020
Ναζλίδης

Στο εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει κάνει ο Άρης στην Super League 1αναφέρθηκε ο Θωμάς Ναζλίδης σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. « Είναι σημαντικό ότι δουλεύουμε τις ατέλειες μας μέσα από νίκες. Οι νίκες φέρνουν ηρεμία και μέσα από την ηρεμία μπορείς να δουλέψεις καλύτερα», τόνισε ο τιμ μάνατζερ των κίτρινων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θωμάς Ναζλίδης: 

«Ξεκινάει μια όμορφη εβδομάδα. Όταν έχεις κερδίσει και έχεις πετύχει τον στόχο σου ξεκινάς με όρεξη και αισιοδοξία. Ο ποδοσφαιριστής χαίρεται όταν κερδίζει, όπως και όλο το τιμ. Βέβαια από την επόμενη μέρα ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι και πλέον για αυτό προετοιμαζόμαστε».

Για τη δουλειά που θα γίνει:

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έχουμε κάποια ελαττώματα που πρέπει να βελτιώσουμε και αυτό μέσα από την δουλειά θα συμβεί και στην πράξη. Έχουμε καινούργιο προπονητή, καινούργιους παίκτες και συνολικά μια ομάδα που πρέπει να μεγαλώσει τα καλά διαστήματα».

Για το ότι ο Άρης θα πρέπει να αυξήσει το καλό του διάστημα:

«Αυτό είναι το παν για μια ομάδα, το καλό της κομμάτι στο παιχνίδι να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο γίνεται. Έτσι θα παρουσιάσει και καλύτερο ποδόσφαιρο και θα έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσει».

Για το πως διαχειρίζονται οι παίκτες του Άρη την πρωτιά στην βαθμολογία:

«Είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις. Είναι νωρίς να μιλάμε για κορυφή, το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Πρώτος στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε».

Για το ότι ο Άρης έχει τα αποτελέσματα:

«Μέχρι στιγμής δεν είχαμε προβλήματα. Διαχειριστήκαμε σωστά τα παιχνίδια και τα άσχημα κομμάτια μας τα περάσαμε χωρίς απώλειες. Είναι σημαντικό ότι δουλεύουμε τις ατέλειες μας μέσα από νίκες. Οι νίκες φέρνουν ηρεμία και μέσα από την ηρεμία μπορείς να δουλέψεις καλύτερα».

Για το ότι αποβλήθηκε από τον Καραντώνη:

«Ήταν η πρώτη αποβολή στην καριέρα μου. Ήμουν ανήσυχος με την διαιτησία όπως την έβλεπα. Για αυτό ήμουν σε όλο το παιχνίδι στην τσίτα, και στο VAR ήμουν ανήσυχος. Δεν ξέρω γιατί με απέβαλε. Του έλεγα «γιατί κοιτάς δέκα λεπτά μια φάση που είναι offside».

Για το ότι ο Άρης χρειαζόταν κάποιον άνθρωπο που να “αντιδράει”:

«Χρειάζονται οι αντιδράσεις όταν υπάρχει λόγος. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπήρχε λόγος».

Για την απουσία κόσμου:

«Σε ομάδες σαν τον Άρη είναι έντονο αυτό το πρόβλημα. Έχουμε ένα από τα πιο καυτά γήπεδα της Ελλάδας, αυτό είναι ένα ντεσαβαντάζ για εμάς. Πρέπει όμως να το διαχειριστούμε».

Για τους παίκτες:

«Το απολαμβάνουν οι παίκτες. Όπως στεναχωρηθήκαμε πολύ με την αποτυχία που είχαμε έτσι απολαμβάνουν όλοι τις επιτυχίες».

Για τον Δημήτρη Τσακίρη:

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στον Άρη, είναι Αρειανός και μας αρέσει όλους αυτό που κάνει».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Φροντιστήριο Κλασικό
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.