Ξέσπασε ο Γιάννης Καλιτζάκης: «Τι δουλειά κάνει ο Ρόκα; »

Ξέσπασε ο Γιάννης Καλιτζάκης: «Τι δουλειά κάνει ο Ρόκα; » 29/09/2020
Καλλιτζάκης

Ξέσπασε ο Γιάννης Καλιτζάκης με όλα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο βετεράνος άσος που έχει ζήσει τόσες και τόσες ένδοξες στιγμές με την πράσινη φανέλα, τα… έχωσε.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα είχε βρει τον δρόμο της και ξαφνικά ο Αλαφούζος αποφάσισε να κάνει αλλαγές. Δεν ξέρω τι του τάξανε ή ποιους έχει συμβουλάτορες, αλλά ξαφνικά ό,τι όμορφο είχε χτίσει ο Δώνης που θα έπρεπε να το στηρίξουν και να επενδύσουν πάνω σε αυτό το διέλυσαν.
Είχαν ένα κορμό με νέα παιδιά και Ελληνόπουλα και τώρα φέρνουν τώρα πάλι ξένους αμφιβόλου ποιότητας».

Για τον Ρόκα: «Δεν καταλαβαίνω την εποχή Ρόκα και δεν ξέρω και που θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία. Υπήρχε η προσωπικότητα του Δώνη και όταν μιλάμε για Παναθηναϊκό πρέπει να μαθαίνουν οι παίκτες να κερδίζουν. Ο Δώνης τους είχε βάλει σε αυτό το mood».

«Φέρνουν παίκτες δεύτερης κλάσης και ένα προπονητή χωρίς νοοτροπία για το μέγεθος του Παναθηναϊκού, γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε ποτέ πρωταθλητισμό. Πώς θα μάθει τους παίκτες να γίνουν πρωταθλητές ένας προπονητής που έχει δουλέψει μόνο στη β’ ομάδα της Ρεάλ;. Όταν πήγα στον Παναθηναϊκό ως ποδοσφαιριστής κάποτε βρήκα ανθρώπους με προσωπικότητα μεγάλη στο ποδόσφαιρο σήμερα η ομάδα δεν έχει ένα κορμό.

Όσα λεφτά και να σκορπίσουν σήμερα ισορροπία δεν θα βρεθεί. Γίνονται πειράματα με παίκτες από το τέταρτο ράφι, ούτε καν από το δεύτερο. Γκρεμίζουν ό,τι καλό κάνουν και χαλάνε την ισορροπία».

«Ο Δώνης έφτιαξε μια βάση και έβγαλε παίκτες και ξαφνικά ξεκινούν με άλλη νοοτροπία και παίκτες που δεν με γεμίζουν εμένα προσωπικά. Ό,τι προβλήματα και να είχε με τον Δώνη ο Αλαφούζος έπρεπε να τον κρατήσει.

Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία, έχει λαό πρέπει να τον σέβονται και να μην τον βάζουν στην ταλαιπωρία. Ο κόσμος στήριξε και όταν η ομάδα απέκτησε ταυτότητα έφεραν ξένους που προσπαθούν να στηρίξουν φυσικά όσους παίκτες φέρνουν αυτοί.

Ο Ρόκα τι δουλειά κάνει στον Παναθηναϊκό; Φέρνει παίκτες για ένα χρόνο; Τους φέρνει για να τους χτίσουν για ένα χρόνο; Δηλαδή ο Παναθηναϊκός έγινε μαγαζί για να προωθήσουν παίκτες δανεικούς για ένα χρόνο και μετά να τους πουλήσουν στην Ευρώπη; Αν είναι να χτιστούν στον Παναθηναϊκό και να παίρνει κάποιος άλλος τα λεφτά είναι τραγικό για την ομάδα.

Έφυγαν νέα παιδιά από τον Παναθηναϊκό και δεν έχω ακούσει αν έχει πάρει η ομάδα λεφτά. Δεν άκουσα ένα παίκτη να έχει φύγει από την ομάδα και να πήρε ο σύλλογος 1-2 εκατομμύρια όπως στις άλλες ομάδες.

Ας μας πούνε αυτό που γίνεται στον Παναθηναϊκό αν είναι μανατζεριλίκι ή η ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω τι έταξαν στον Αλαφούζο. Δεν έχει προσωπικότητα ούτε νοοτροπία ο Πογιάτος για το ανάστημα του Παναθηναϊκού.

Με δεκαοκτώ ξένους και πέντε Έλληνες δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στον Παναθηναϊκό, είμαστε για γέλια έτσι όπως τα έχουν κάνει. Θέλω να δω τον Παναθηναϊκό να βρει τον δρόμο του γιατί μας βοήθησε όλους στη ζωή μας αυτή η ομάδα».                                                                  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

WebCenter - Smart Internet Solutions
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
George Coiffure