ΒΙΝΤΕΟ: Με ηχογραφημένους πανηγυρισμούς το Final 8 της Αθήνας

ΒΙΝΤΕΟ: Με ηχογραφημένους πανηγυρισμούς το Final 8 της Αθήνας 28/09/2020
BCL

Οπαδοί δεν θα υπάρχουν στο ΟΑΚΑ να υποστηρίξουν τις οκτώ ομάδες.του Final 8,  αφού ο κορονοϊός είχε διαφορετική άποψη. Οι άνθρωποι του BCL πάντως σκέφτηκαν κάτι με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Η ενημέρωση στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης αναφέρει:

 «Στη διάρκεια του Final 8 της Αθήνας (30 Σεπτεμβρίου μέχρι 4 Οκτωβρίου) το Basketball Champions League θα συνεργαστεί με την CrowdAmp για να προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους: να ηχογραφήσουν τους εαυτούς τους να φωνάζουν για την ομάδα και για τους παίκτες στη διάρκεια της μετάδοσης.

Με τα τωρινά δεδομένα, στα οποία η ανάγκη για τεχνολογικές καινοτομίες έχει αυξηθεί λόγω των υφιστάμενων μέτρων,  το BCL επιθυμεί να βελτιώσει την εμπειρία θέασης των αγώνων τόσο για τους θεατές, όσο και για τους παίκτες. Mε την εφαρμογή αυτής της λύσης, οι παίκτες που θα αγωνιστούν στο Final 8, θα μπορούν να βλέπουν από το παρκέ τους φιλάθλους να φωνάζουν.

Στείλε μήνυμα στην ομάδα σου και υποστήριξέ την!

Oι παίκτες έχουν συνηθίσει να έχουν τους φίλους, τις οικογένειές τους και το staff να τους υποστηρίζουν. Ψάχνουν κίνητρο στη διάρκεια των αγώνων. Με τους φετινούς περιορισμούς, μπορούν ακόμη να γίνονται αποδέκτες υποστήριξης μέσω μιας ψηφιακής εμπειρίας. 

Με την επίδειξη των χρωμάτων και την ηχογράφηση ενός μηνύματος υποστήριξης, το CrowdAmp προσφέρει μία μοναδική δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα πριν από το τζάμπολ, αλλά και στη διάρκεια των αγώνων με real time αντιδράσεις.

Η τεχνολογία κυριαρχεί στο Final 8

Παράλληλα, το Basketball Champions League διευρύνει τον κατάλογο των καινοτομιών στη διαδραστικότητα των σπορ και του περιεχομένου, με την εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης. Για το μεγάλο event της σεζόν, το BCL θα συνεργαστεί επίσης με το Minute.ly, μια εταιρία startup με βάση σε Τελ Αβίβ και Νέα Υόρκη, που αναπτύσσει μια πλατφόρμα για την ενίσχυση βίντεο-περιεχομένου.

Οι φίλαθλοι του Basketball Champions League μπορούν να επωφεληθούν από τον αυτόματο δημιουργό video preview του Minute.ly μαζί με άλλα εργαλεία, ανάμεσα στα οποία το Top Videos, που αξιολογεί τα πιο προβεβλημένα βίντεο του δημιουργού και να τα παρέχει ως προτάσεις στους θεατές, και το Automated Preview Video, που δημιουργεί teasers για ήδη υπάρχοντα βίντεο.

Aυτή η τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης θα επιτρέψει στο BCL να βελτιώσει τα εφέ των βίντεο, ενισχύοντας την διαδραστικότητα, ενώ θα προσαρμόζει αυτόματα το περιεχόμενο ώστε να είναι κατάλληλο και συμβατό με κάθε πλατφόρμα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Tzimas Home Accessories
Carbon Off - Ιωάννινα
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Φροντιστήριο Κλασικό