Στον τελικό του Αμβούργου ο Στέφανος Τσιτσιπάς! - Αυτόν θα αντιμετωπίσει

Στον τελικό του Αμβούργου ο Στέφανος Τσιτσιπάς! - Αυτόν θα αντιμετωπίσει 26/09/2020
τσιτσιπάς

Στον δωδέκατο τελικό της καριέρας όπου και θα διεκδικήσει τον έκτο τίτλο του θα αγωνιστεί αύριο  στο Αμβούργο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε δύσκολα με 7-5, 3-6, 6-4 του Χιλιανού Κριστιάν Γκαρίν στον ημιτελικό του «Hamburg European Open» και θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον μεγάλο τελικό! 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να φτάσει στον τελικό στο φημισμένο τουρνουά στο Αμβούργο που ήταν κάποτε Masters στην πρώτη του συμμετοχή! 

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα σβήσει μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ, για να προηγηθεί με 3-2. 

Στο έκτο γκέιμ ο Γκαρίν θα σβήσει και εκείνος μπρέικ πόιντ, αλλά ο Τσιτσιπάς θα φτάσει και σε δεύτερο μπρέικ πόιντ. Εκεί ο Χιλιανός τενίστας θα κάνει διπλό λάθος και θα χαρίσει το μπρέικ στον Έλληνα (4-2). 

Ο Γκαρίν θα πάρει πίσω το μπρέικ και θα μειώσει σε 5-4 και θα ισοφαρίσει σε 5-5 από το 5-2! Ο Τσιτσιπάς όμως θα φτάσει σε μπρέικ και θα κλείσει το σετ με 7-5! 

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς θα σβήσει μπρέικ πόιντ στο τρίτο γκέιμ, αλλά ο Γκαρίν με την δεύτερη ευκαιρία θα φτάσει σε μπρέικ και στο 2-1. Στο πέμπτο γκέιμ ο Τσιτσιπάς θα σβήσει μπρέικ πόιντ και θα μειώσει σε 3-2. 

Στη συνέχεια παραμένει ζωντανός και μειώνει ξανά σε 4-3 παρά την πίεση, αλλά ο Γκαρίν θα φτάσει στο 5-3 και με 2ο μπρέικ θα επικρατήσει με 6-3 και θα στείλει τον ημιτελικό στο τρίτο σετ. 

Στο τρίτο σετ ο Χιλιανός τενίστας θα προηγηθεί με 2-1, αλλά ο Έλληνας με love service game θα ισοφαρίσει σε 2-2. Με μπρέικ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα φτάσει στο 3-2 και στη συνέχεια στο 5-3. 

Ο Γκαρίν παίζει με πρόβλημα στο γόνατο, αλλά συνεχίζει και μειώνει σε 5-4. Ο Τσιτσιπάς στο σερβίς του θα κλείσει το σετ και το παιχνίδι.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
WebCenter - Smart Internet Solutions
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων