Ο Σεπτέμβριος έγινε ήδη ο χειρότερος μήνας της πανδημίας για την Ελλάδα

Ο Σεπτέμβριος έγινε ήδη ο χειρότερος μήνας της πανδημίας για την Ελλάδα 24/09/2020
Ο Σεπτέμβριος έγινε ήδη ο χειρότερος μήνας της πανδημίας για την Ελλάδα

Ο Σεπτέμβριος αποδεικνύεται ως ο χειρότερος μήνας, από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα, όσον αφορά στον αριθμό καταγεγραμμένων νέων θανάτων.

Το τελευταίο 24ωρο επτά ασθενείς, οι οποίοι νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι με κορονοϊό σε νοσοκομεία της χώρας, κατέληξαν.

Τελευταίο θύμα, είναι ένας 68χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα 74 ετών κατέληξε στον «Ευαγγελισμό». Επίσης, ένας 67χρονος έχασε τη μάχη στην Αλεξανδρούπολη.

Νωρίτερα, στη Μυτιλήνη πέθανε ένας 84χρονος, στην Καβάλα ένας 76χρονος και μια γυναίκα 86 ετών κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Τέλος, το πρωί της Πέμπτης έχασε τη μάχη ένας άνδρας 63 χρονών, στη Λάρισα.

Ο Σεπτέμβριος ο χειρότερος μήνας της πανδημίας

Καθώς διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Υγείας σχετικά με τον αριθμό θανάτων, δείχνει πως ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου αποδεικνύεται ο χειρότερος όσον αφορά στα θύματα της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου είχαν καταγραφεί 97 νέοι θάνατοι ασθενών με κορονοϊό, έναντι 60 τον Αύγουστο, 14 τον Ιούλιο, 35 τον Μάιο και 81 τον Απρίλιο.

Μάλιστα οι επιδημιολόγοι επισημαίνουν ότι ο αριθμός των θυμάτων της επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθεί και άλλο, αφού πλέον πολλοί ασθενείς των ΜΕΘ κορονοϊού έχουν παραμείνει διασωληνομένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Galaxy Hotel
Ζιαφέτ' -  Τσιπουράδικο και άλλα...
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
Σ' αναμμένα Κάρβουνα