Ροζ: «Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας, οφείλουμε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη»

Ροζ: «Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας, οφείλουμε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη» 20/09/2020
ΡΟΖ

Ο Λίντσεϊ Ροζ στάθηκε στη σημασία της νίκης στον Βόλο, ανέφερε τρία ονόματα, απολογήθηκε παράλληλα στον κόσμο της ομάδας για τον αποκλεισμό στο Europa League. 

Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε στα κανάλια Novasports και είπε αρχικά ότι… «κάναμε καλή δουλειά αμυντικά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω του αποκλεισμού στην Ευρώπη. Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας, ήμασταν κι εμείς απογοητευμένοι. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι μια σημαντική νίκη για την ομάδα και για τον Τόλη Τερζή», είπε και ρωτήθηκε επιμέρους για τον υπηρεσιακό προπονητή του Άρη. «Είναι σημαντικός για μας μέσα στην ομάδα. Βλέπει πράγματα που εμείς δεν βλέπουμε. Ήταν σημαντικό το πώς οργάνωσε το παιχνίδι. Κάναμε αυτό που μας είπε με ακρίβεια. Είναι λοιπόν μια σημαντική νίκη και γι’ αυτόν. Είμαστε χαρούμενοι και για τον Τόλη Τερζή. Μακάρι να παραμείνει στην ομάδα».

Σχετικά με το καλό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, ο Λίντσεϊ Ροζ ανέφερε ονόματα. «Έχουμε δύο νίκες στο Πρωτάθλημα. Ξέρω ότι ο πρόεδρος και ο Άγγελος Χαριστέας πιστεύουν σε μας κι εμείς οφείλουμε να ανταποδώσουμε. Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας, αλλά και πολύ δύσκολο διότι ο Βόλος είναι μια καλή ομάδα. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Powered by Preisvergleich


VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Carbon Off - Ιωάννινα
Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
WebCenter - Smart Internet Solutions
Νίκος Τριανταφύλλου