Λόπεθ: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Λόπεθ: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα» 20/09/2020
Λόπεθ

Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, εκτίμησε ότι βάσει εικόνας των δύο ομάδων, η ομάδα του δεν πήρε το αποτέλεσμα που του άξιζε.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε αρχικά ότι: 

«Είναι άδικο το αποτέλεσμα. Κάναμε πολλά πράγματα ούτως ώστε να αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Το πέναλτι που έγινε ήταν μια ενέργεια που έπρεπε να αποφύγουμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου γιατί έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Παρά την ήττα, πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που δείξαμε μέσα στο σπίτι μας».

Σε ερώτηση για το στοιχείο που του άρεσε περισσότερο απάντησε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα ανανεώθηκε πλήρως. Προστέθηκαν 15-17 παιδιά και πρέπει να δώσουμε σχήμα σ’ αυτό που δημιουργήσαμε. Όλοι μαζί δεν είμαστε περισσότεροι από 12-13 ημέρες μαζί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί η ομάδα προσπαθεί, κάνει τα πάντα, επιδιώκει να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι στο γήπεδο».

Ρωτήθηκε για τον χρόνο που θα χρειαστεί η ομάδα του για να φθάσει σε υψηλότερα επίπεδο ετοιμότητας. «Είμαστε σε καλό δρόμο. Χρειαζόμαστε χρόνο αλλά εκτιμώ ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα αποκτά την ποδοσφαιρική ιδέα που θέλουμε. 

Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, μετά από δουλειές σε διαφορετικές ηπείρους και επτά διαφορετικές χώρες. Είμαστε μια ομάδα χαμηλών τόνων αλλά και φιλόδοξη».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Σ' αναμμένα Κάρβουνα
George Coiffure
Το Σουβλάκι του Πασά
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων