Πρώτη προπόνηση για Σάκχοφ, μέσα και ο Κρίστιτσιτς

Πρώτη προπόνηση για Σάκχοφ, μέσα και ο Κρίστιτσιτς 20/09/2020
Σάκχοφ

Ο Γεβγκέν Σάκχοφ, ήταν το πρόσωπο της ημέρας στα Σπάτα, αφού σήμερα το απόγευμα, έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ. Δεν ήταν το μοναδικό καλό νέο για την «Ένωση» σήμερα, αφού στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς που προφυλάχθηκε στο Αγρίνιο, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Στο κανονικό πρόγραμμα όμως μπήκε και ο Γιάννης Ιατρούδης, που επίσης ήταν εκτός για αρκετό διάστημα. 

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι σε πρόγραμμα επανένταξης, για να αναπληρώσει τις προπονήσεις που έχασε στο διάστημα που η μεταγραφή του ήταν σε εκκρεμότητα και μετέχει σε μέρος του κανονικού προγράμματος. Το ίδιο έγινε σήμερα και με τον Μπράιτ Ενομπακάρε, που όμως από αύριο μπαίνει πάλι κανονικά. 

Οπότε οι παίκτες που συνεχίζουν με ατομικό πρόγραμμα είναι οι Γαλανόπουλος και Λάτσι, για τον οποίο αναμένεται πιο ακριβής εκτίμηση για το διάστημα που θα συνεχίσει να μένει εκτός κανονικών προπονήσεων. Φυσικά και ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, που δεν έχει ακόμη φτάσει στο στάδιο που θα μπορεί να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
Tzimas Home Accessories
Το Σουβλάκι του Πασά
ACS ...σημαίνει courier