Τα τρία αγκάθια της υπόθεσης Σλούκα

Τρεις βασικούς παράγοντες σοβαρότατου προβληματισμού μπορεί να βρει κανείς σχετικά με τη σημερινή είδηση της «υπογραφής του Σλούκα στον Ολυμπιακό για 3 χρόνια»

Θέλω να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι όσα θα διαβάσετε παρακάτω δεν είναι αποτέλεσμα ρεπορτάζ ή πληροφόρησης, αλλά καθαρά θέμα ενστίκτου, διαίσθησης και προσωπικής εκτίμησης που απορρέει από τη χρόνια παρακολούθηση σχετικών ρεπορτάζ της ερυθρόλευκης μεταγραφολογίας.

Η αποκάλυψη δημοφιλούς μέσου σχετικά με προφορική συμφωνία του Σλούκα με τον Ολυμπιακό τις πρώτες απογευματινές ώρες προκάλεσε σεισμό στο internet.

Καθώς στα μάτια των περισσότερων αναγνωστών αποτέλεσε το επιστέγασμα του διαρκούς μεταγραφικού φλερτ του 30χρονου πλέον άσσου με τον Ολυμπιακό που έχει σημαδέψει τα τελευταία καλοκαίρια.

Οι διαψεύσεις, τόσο από μεριάς της ερυθρόλευκης ΚΑΕ όσο και από τον ατζέντη του παίκτη, δεν αποτέλεσαν ικανοποιητικοί ανασταλτικοί παράγοντες του φρενήρους ενθουσιασμού των οπαδών της ομάδας και στο συλλογικό υποσυνείδητο των οπαδών της ομάδας, ο Κώστας Σλούκας φορά ήδη τα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: in.gr


Powered by Preisvergleich


val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Carbon Off - Ιωάννινα
Σ' αναμμένα Κάρβουνα
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο