Συνάντηση κορυφής στον Άρη - Στο τραπέζι το θέμα του Ένινγκ και των ανανεώσεων

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο το Σάββατο (29/2) και θα υπάρξουν εξελίξεις τόσο στο ζήτημα παραμονής του Μίχαελ Ένινγκ στον Άρη όσο και σε αυτό των παικτών, οι οποίοι είναι στον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επί της ουσίας, προβλέπεται να συνεχιστούν οι συζητήσεις από το σημείο που σταμάτησαν, δίχως πλέον να υπάρχουν τα περιθώρια χρόνου, καθώς αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο άλλων συλλόγων.

Ξεκινώντας από τον Ένινγκ, υπάρχει δεδομένη πρόθεση επέκτασης της συνεργασίας, αλλά σύμφωνα όμως με όσα είπε πρόσφατα ο ίδιος ο Γερμανός προπονητής, οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει σε ουσιαστικές λεπτομέρειες στις συζητήσεις που προηγήθηκαν, δίχως να επεκταθεί επί τούτου.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο 54χρονος τεχνικός -σε συνεργασία με τον Άγγελο Χαριστέα- ήδη κατέστρωσε προσχέδιο για τη νέο σεζόν και πάνω σ’ αυτό θα συζητήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, εφόσον ασφαλώς «κλειδώσει» η δική του παραμονή στην ομάδα.

Είναι απαραίτητο, όμως, να γίνουν νέες επαφές και με τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και φυσικά εντάσσονται στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Στη συγκεκριμένη λίστα κυριαρχούν τα ονόματα των Χαβιέ Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα, Χουλιάν Κουέστα και Μιχάι Κόρχουτ.

Και με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές έγιναν συζητήσεις στο προηγούμενο διάστημα, ακόμη όμως δεν έχουν διαμορφωθεί οι κατάλληλες συνθήκες, ούτως ώστε να προχωρήσουν στην τελική επαφή, η οποία θα οδηγήσει και στην τελική συμφωνία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Galaxy Hotel
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Το Σουβλάκι του Πασά
Σ' αναμμένα Κάρβουνα