Παραιτήθηκε από τον Ηρακλή ο Ορφανός

Δε θα συνεχίσει στον πάγκο του Ηρακλή ο Γιάννης Ορφανός. Ο τεχνικός του «Γηραιού» υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακού στου Ρέντη για τη 14η αγωνιστική της Volley league, τονίζοντας πως «έκλεισε» ο κύκλος του στους «κυανόλευκους» και περιμένει πλέον αν θα γίνει ή όχι αποδεκτή από τη διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά: «Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, ήταν πολύ σοβαρός. Εμείς δεν καταφέραμε να πιέσουμε όσο θα θέλαμε τον Ολυμπιακό. Δεν ήμασταν καλοί στο μπλοκ. Αντίστοιχα, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν καλή αποτελεσματικότητα. Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη νίκη.

Θέλω να σταθώ σε ένα άλλο κομμάτι. Για μένα σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα. Κλείνει ένας κύκλος όσον αφορά το κομμάτι του Ηρακλή. Μετά από πέντε χρόνια και ώριμη σκέψη και όχι εν θερμώ ‘κλείνει ο κύκλος’ μου στον Ηρακλή. Με καλές, με κακές στιγμές, με περισσότερες καλές στιγμές, με πολύ δυνατές στιγμές. Θεωρώ πως η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια. Θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Για αυτό είμαι σίγουρος.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να συνεχίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν. Υπήρχαν πάρα πολλοί και από τη διοίκηση και τον κόσμο του Ηρακλή που με στήριξαν αυτά τα πέντε χρόνια. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ηρακλή, τον κόσμο και όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα. Έφτασα σε ένα σημείο που νιώθω πως δεν μπορώ να προσφέρω κάτι περισσότερο. Το θετικό είναι πως η ομάδα με όλα τα προβλήματα έχει ποιότητα και όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Tzimas Home Accessories
Νίκος Τριανταφύλλου
WebCenter - Smart Internet Solutions
Carbon Off - Ιωάννινα