«Μπορεί και πριν το νέο έτος η επόμενη υπογραφή της Περιφέρειας για το γήπεδο της ΑΕΚ»

ΑΕΚ ΓΗΠΕΔΟ

Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει καθυστέρηση ούτε στο τελευταίο καθοριστικό βήμα που πρέπει να γίνει για την «Αγια Σοφιά» έκανε η Ευρώπη Κοσμίδη.

Σε συνέντευξή της στον «Επικοινωνία 94 FM», η εντεταλμένη σύμβουλος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, σημείωσε ότι μετά την υπογειοποίηση μπορεί να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις (ακόμα και πριν το τέλος του έτους) και στο θέμα της τελευταίας υπογραφής, που αφορά στα 20 εκατ. ευρώ για τη διαμόρφωση του εσωτερικού του γηπέδου και για την οποία ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε συγκεκριμένη ημερομηνία από τον Γιώργο Πατούλη.

Πιο αναλυτικά: 

«Η στιγμή που περίμενε η ΑΕΚ έφτασε. Υπογράψαμε την υπογειοποίηση χθες. Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης έκανε πράξη την υπόσχεσή του ακόμα νωρίτερα.

Υπογράφηκε ένα έργο που ήταν απαραίτητο για να μπορέσει να ολοκληρωθεί και η αποπεράτωση του γηπέδου και κάποια στιγμή αυτό το γήπεδο να κοσμεί τη Νέα Φιλαδέλφεια και οι φίλαθλοι και εμείς να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Το σημαντικό ήταν η χθεσινή υπογραφή που έπεσε. Από εκεί και πέρα, άμεσα και δεν θέλω να σας πω πριν το νέο έτος, αλλά μπορεί να είναι και πριν το νέο έτος, θα πέσει και η επόμενη υπογραφή, φυσικά πάντα με όλον τον ενθουσιασμό και την αγωνία που έχουμε όλοι εμείς στην Περιφέρεια και με εντολή πάντοτε του Περιφερειάρχη.

Αυτό θα είναι ένα έργο ανάπλασης, που θα βοηθήσει και θα εξυπηρετήσει το κοινό της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και των γύρω Δήμων και είναι ένα έργο που θα βοηθήσει στη νέα αρχή που κάνει η Αττική και δημιουργεί αυτές τις καταστάσεις για τους φιλάθλους και τον κόσμο».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Νίκος Τριανταφύλλου
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.
Ποδήλατο Γιαννούλη