Το δράμα στον Άρη και η λύση(;)

ΧΑΡΗΣ

Δραματική κατάσταση βιώνει ο μπασκετικός Άρης, με την ομάδα στον βαθμολογικό πυθμένα και τη διοίκηση του να προσπαθεί ματαίως να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Δυστυχώς, ο πάλαι ποτέ "αυτοκράτορας" του αθλήματος στην Ελλάδα διάγει χαοτικές στιγμές, με τα χρέη να τον έχουν πνίξει και τους εναπομείναντες στο καράβι να επιχειρούν όπως όπως να τον κρατήσουν στη ζωή, έστω και με φιάλες οξυγόνου. 

Τέλος Μαρτίου του 2018 ήταν όταν κλήθηκε να συνδράμει με τις δικές του δυνάμεις ο Χάρης Παπαγεωργίου, άλλοτε σπουδαίος σουτέρ των "κίτρινων", αναλαμβάνοντας χρέη προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΚΑΕ στην διοίκηση Γουλιέλμου. Σ' εκείνο το χρονικό σημείο, ασφαλής πληροφόρηση της "R" προσδιορίζει τα χρέη της εταιρείας στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Καταβλήθηκαν στο εξής, η αλήθεια είναι, μεγάλες και σημαντικές προσπάθειες προκειμένου να εξυγιανθεί η ΚΑΕ και η μαύρη τρύπα της να περιοριστεί, όπως και έγινε, με τη διαφορά ότι και πάλι το πρόβλημα επιβίωσης αποδεικνύεται άλυτο. Και μπορεί οι πάσης φύσεως οφειλές ν' ανέρχονται πλέον στα 2,7-2,8 εκ. ευρώ, είτε με "κούρεμα" που σε αρκετές περιπτώσεις επιτεύχθηκε, είτε με συμβιβασμό των πιστωτών, είτε και με τη συγκινητική -συχνά- αρωγή επιφανών οπαδών του συλλόγου, ωστόσο ο Άρης δεν έχει βγει από την εντατική. 

Τα πράγματα παραμένουν ζόρικα, αφού οι όποιες λύσεις προέκυψαν κατά καιρούς, αποδείχθηκαν απλώς ημίμετρα που πρόσφεραν μια εφήμερη ανακούφιση και τίποτα το βιώσιμο. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος παρά τις αγαθές προθέσεις που του πιστώνουν πολλοί, φαίνεται πως δεν είναι πια σε θέση να χρηματοδοτήσει επαρκώς την ΚΑΕ, έχοντας ήδη βάλει σε αυτήν περί τα 1,5 εκ. ευρώ. Την ίδια ώρα οι οφειλές "σκάνε" η μία πίσω από την άλλη, με τους διοικούντες να επιχειρούν, με όσα μέσα έχουν και μπορούν, από τη μια να κρατήσουν ζεστούς παίκτες και προπονητή και από την άλλη να μην φαίνονται ασυνεπείς στις πάμπολλες υποχρεώσεις τους, κυρίως σε αυτές προς το Δημόσιο, αλλά και σε εκείνες παλαιότερων ετών.

Σχέδιο σωτηρίας

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, μπροστά στο παρατεταμένο αδιέξοδο που απειλεί την ιστορική ομάδα με καταστρεπτικό μαρασμό, ο Παπαγεωργίου επεξεργάζεται πλάνο σωτηρίας που άμεσα θα θέσει υπόψιν του Γουλιέλμου, με προφανή σκοπό ο Άρης να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατό και πάντως πριν είναι πολύ αργά, στην κανονικότητα. Λεπτομέρειες δεν θ' αργήσουν να γίνουν γνωστές, ενώ στη νέα προσπάθεια που θα φαντάζει πλέον ως η μοναδική λύση με προοπτική επιτυχίας, το παρών θα δώσει και ο νυν ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, εφόσον βεβαίως το επιθυμεί.  

Σχολιάζοντας το τοπίο στον σύλλογο ο Χάρης Παπαγεωργίου αρκείται να επισημάνει στην "Real News" ότι "ανεβαίνουμε έναν γολγοθά, με στόχο τη σωτηρία του Άρη. Προσπαθήσαμε στο μέτρο του δυνατού να τον εξυγιάνουμε και ο αγώνας μας συνεχίζεται".  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Ποδήλατο Γιαννούλη
Ν. ΠΡΟΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.