Ζούρος: «Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας στο τέλος»

Ζούρος

 Μετά το τέλος του αγώνα στην Βαμβέργη, ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για την ήττα του Περιστερίου s και την στήριξε στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των παικτών του στα τελευταία λεπτά. «Συγχαρητήρια στην Μπάμπεργκ για τη νίκη. Θέλω να πω πρώτα απ' όλα ένα ευχαριστώ στους οπαδούς μας, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα, για πρώτη φορά σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς, για να μας στηρίξουν και να μας σπρώξουν προς τη νίκη» δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος και συνέχισε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα, με πολλή αθλητικότητα, με πολλές επαφές και σπρωξίματα... Προσπαθήσαμε σκληρά, αλλά δυστυχώς χάσαμε στο τέλος με μικρή διαφορά. Είχαμε την ευκαιρία μας, αλλά δυστυχώς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε κάποια σημεία του ματς που ήταν κρίσιμα για να πάρουμε κάποιο πλεονέκτημα και να κερδίσουμε τον αγώνα». 

Και κατέληξε: «Πρέπει να συνεχίσουμε, ο δρόμος μέχρι το τέλος είναι μακρύς. Κάθε νίκη και κάθε βαθμός μετρούν, πρέπει να συνεχίσουμε... Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και συγχαρητήρια και στον κόσμο, η ατμόσφαιρα εδώ στη Brose Arena ήταν για μία ακόμη φορά σπουδαία».

Ο κορυφαίος παίκτης του Περιστερίου Κίνγκσλει Μόουζες, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Μπάμπεργκ. Παίξαμε σκληρά, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και ο αντίπαλος μας έκανε να το πληρώσουμε. Πρόκειται για πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Εμείς βγήκαμε στο γήπεδο και παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό». 
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Σ' αναμμένα Κάρβουνα
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
ΗΠΕΙΡΟΣ OIL