Σακελλαρίου: «Αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη που έχουμε, να βγάλουμε αντίδραση»

Σακελλαρίου

Για την αντίδραση που καλούνται να βγάλουν οι παίκτες του Άρη στην αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου, έγραψε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Θα κάνω μια προσπάθεια να περιγράψω κομμάτια από την καθημερινότητά μας. Πηγαίνουμε στην προπόνηση, όπου διαρκώς προσπαθούμε να αυτοματοποιήσουμε τις κινήσεις μας. Κάθε ομάδα είναι μια ορχήστρα, όπου πρέπει όλα τα όργανα να είναι κουρδισμένα, ο ένας να βρίσκει το ρυθμό του άλλου και όλοι μαζί να παίζουν τις ίδιες νότες, να αποδίδουν σωστά τη μελωδία, καθένας βάσει του ρόλου που έχει.

Βεβαίως, στο μπάσκετ υπάρχουν απρόβλεπτες καταστάσεις και το σημαντικότερο υπάρχει απέναντι αντίπαλος, ο οποίος κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με εσένα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε ομάδα υπάρχει πολλή δουλειά, η οποία άλλοτε δικαιώνεται με το αποτέλεσμα και άλλοτε όχι.

Αυτό, λοιπόν, που μπορώ να σας πω κοιτάζοντάς σας στα μάτια, είναι ότι οι συμπαίκτες μου κι εγώ δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν είναι σκοπός η αυτοβελτίωση, αλλά να καλυτερεύσει η εικόνα και να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Φροντιστήριο Κλασικό
ACS ...σημαίνει courier
George Coiffure
Το Σουβλάκι του Πασά