Τότε περιμένουν στη Θεσσαλονίκη τον μάνατζερ του Μίσιτς

MISITS

Κομβικό ρόλο στις τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Γιόσιπ Μίσιτς θα παίξει και ο ατζέντης του παίκτη που κινείται στην ίδια γραμμή με τα “θέλω” του πελάτη του και του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο μάνατζερ του Κροάτη μέσου έχει τη φήμη πως όπου δίνει τον λόγο του, λειτουργεί σωστά, δεν αλλάζει τα δεδομένα, εκτιμά τη συνεργασία που κάνει και συμμετέχει ενεργά για να κλείσει η συμφωνία.

Μάλιστα, η νεότερη πληροφορία που αλιεύσαμε αναφέρει πως ο ατζέντης του Μίσιτς θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και θα συζητήσει τόσο με τον Ιβάν, αλλά κυρίως με τον Γιώργο Σαββίδη για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Είναι σαφές πως και οι δύο πλευρές (ΠΑΟΚ και παίκτης) θέλουν να κλείσουν την συμφωνία και εφόσον συμβεί αυτό, τότε ο Δικέφαλος του Βορρά θα απευθυνθεί στη διοίκηση της Σπόρτινγκ για να “καπαρώσει” τον παίκτη, πληρώνοντας το ποσό που αντιστοιχεί στη ρήτρα του.

Ποιο, όμως, είναι το ποσό που αναγράφεται ως ρήτρα στο συμβόλαιο του Μίσιτς με την Σπόρτινγκ;

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η οψιόν αγοράς είναι στα 2,25 εκατομμύρια ευρώ και αντιστοιχεί στο 80% των δικαιωμάτων του Μίσιτς, ενώ το άλλο 20% αντιστοιχεί στα δικαιώματα που έχει η Ριέκα.

Ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να αποκτήσει τον Μίσιτς με λιγότερα χρήματα από τα 2,25 εκατομμύρια (για το 80% των δικαιωμάτων του), αλλά αν συναντήσει εμπόδια από τη διοίκηση των “λιονταριών”, τότε θα κληθεί να πληρώσει όλο το ποσό.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
ΚΕΝΤΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ