Ζήτησε συγγνώμη ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού για την ατάκα του ότι «ο Ολυμπιακός ασελγούσε 20 χρόνια στην Ελλάδα»

Επιστολή-απολογία από τον Φανούριο Κωνσταντίνου για την ατάκα του κατά του Ολυμπιακού

Επίσημη συγγνώμη στον Ολυμπιακό από τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού για όσα είχε δηλώσει σχετικά με την πειραϊκή ομάδα και την κυριαρχία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και ότι έκανε τις καλύτερες πορείες στην Ευρώπη. Όμως, δεν είναι μέτρο σύγκρισης με τι αγωνίζονται στο εξωτερικό, γιατί και ο Ολυμπιακός Πειραιώς για μια 20ετία που ασελγούσε στην Ελλάδα, με ξένους διαιτητές αγωνιζόταν στην Ευρώπη. Άρα δεν είναι υπαρκτή δικαιολογία», είχε πει μεταξύ άλλων

Στην επιστολή του προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όμως, ο Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρει τα εξής:

«Προς Πρόεδρο ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,

Εκφράζω τις ειλικρινείς απολογίες μου για την άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση στην οποία έχω προβεί με δηλώσεις μου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες προσέβαλα την ένδοξη και μεγάλη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Πρόκειται για μία επιπόλαιη επαναλαμβάνω τοποθέτησή μου, προϊόν της πίεσης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρέθηκα λίγες ώρες μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τις συνεχείς αντιπαραθέσεις που είχα με τον ομόλογό μου της ομάδας της Λευκωσίας.

Απολογούμαι ειλικρινά σε όλο το οικοδόμημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στο κάθε μέλος του ξεχωριστά, και εύχομαι να παραμείνουν οι σχέσεις των δυο ομάδων στο καλύτερο επίπεδο και στην ομάδα σας να εκπληρώσει κάθε της στόχο τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με εκτίμηση,

Φανούριος Κωνσταντίνου

Εκπρ. Τυπ. Απόλλωνα Λεμεσού».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Powered by Preisvergleich


val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
George Coiffure
Τέχνης εργαστήρι
ACS ...σημαίνει courier