Αυτός προτάθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο για την θέση του τεχνικού διευθυντή (ΦΩΤΟ)

αλαφουζος

Ο βασικός λόγος που ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε την αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα, ορίζει και το κύριο κριτήριο για τον αντικαταστάτη του: την προτεραιότητα στους νεαρούς Έλληνες… Ο Αλαφούζος θέτει ως προϋπόθεση την προϋπηρεσία σε πρότζεκτ με την ανάδειξη νέων παικτών, για να ταιριάξει με το πλάνο ελληνοποίησης του Παναθηναϊκού.

Είναι προφανές ότι ένας τέτοιος όρος περιορίζει δραστικά τους υποψήφιους από τον ελληνικό χώρο. Έτσι και αλλιώς, οι καταρτισμένοι Έλληνες είναι μετρημένοι και ο Νταμπίζας είναι αυτός, ο οποίος έχει τις περισσότερες σπουδές στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Πόσο μάλλον, να υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι να έχουν δουλέψει επιτυχημένα με μικρές ηλικίες.

Ένας από τους ελάχιστους που ανταποκρίνονται στο προφίλ που έχει «φτιάξει» ο Γιάννης Αλαφούζος και ο οποίος έχει τεθεί υπόψη του από άτομα του περιβάλλοντος του, είναι ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου έχει να επιδείξει έργο στην προώθηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και τους ενσωματώνει με επιτυχία στην πρώτη ομάδα.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος δουλεύει στο Περιστέρι από το 2007 και έχει κομβικό ρόλο στη μεγάλη παραγωγή ταλέντων στα Δυτικά Προάστια. Βέβαια, πρέπει να επισημανθεί ότι πρόκειται απλώς για μία πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο και τίποτα περισσότερο. Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, ούτε υπάρχει προσέγγιση.

Παναθηναϊκός: Ο Αγγελόπουλος στους προτεινόμενους | to10.grΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Tzimas Home Accessories
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Galaxy Hotel
Φροντιστήριο Κλασικό

VIDEOS